Pietia(lania) Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2021 Panowie mam pytanie Czy ta płyta ma opcję startu bez GPU poznieważ mam ją jako serwer nas , docker etc i trochę brakuje mocy przy obecnym i3-4330T Chciałbym wlożyć niskonapięciowego : Xeon E3-1240L v3 bez GPU ... Do serwera nie jest mi potrzebna tylko pytanie czy płyta wystartuje bez GPU i iGPU ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setnik Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2021 Jeżeli to płyta konsumencka to nie ruszy bez GPU, bo to jest jeden z kluczowych elementów startu IME. modyfikacja IME działa do następnego restartu komputera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2021 Rozumiem czyli zostaje i7-4765T i ewentualny undervolting ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...