SZTANGIEL Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 kupiłem dzis gf 4ti 4200 albatrona.wsadziłem-zainstalowałem stery-sprawdziłem 3dmarkiem-jest ok.pokreciłem z pół godzinki doszedłem do 300/610 i mysle dobra dam sobie na dzis spokuj.taktowanie ustawiłem na default..wyłaczyłem kompa.po jakims czasie odpaliłem maszyne cos tam robie sprawdzam ile miejsca mam na dysku a tu ... out of range na monitorze.nic z tym zrobic nie moge!!!reset biosu ..nie wiem co robic.zapakowałem gainwarda starego i działa.co wy na to??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Uninstal driverów, reinstalacja windy, tryb awaryjny. Wiecej na razie nie wymyśle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 czy to nie aby jakis defekt karty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 jest ok reinstal sterów pomógł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...