crux Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2021 ? Koniec offtopu gdyż to trochę nierówna walka. Temat można zamknąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crux Opublikowano 19 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2021 Temat nie jest zamknięty więc parę słów dodatkowych. Komputer dotarł, w salonie XCOM w Bydgoszczy stwierdzili, że absolutnie odpalenie komputera nawet w celu sprawdzenia działania absolutnie nie jest możliwe. Na pytanie, że w zamówieniu w uwadze wpisałem chęć odpalenia to dowiedziałem się, że pewnie "koledzy" nie zauważyli ? No cóż, komputer oczywiście działa ? A teraz parę uwag: Bardzo wam dziękuję zwłaszcza @Michał22 (pomimo nieco dziwnego dialogu ?) za wszystkie uwagi i porady. Po otwarciu obudowy przeżyłem mały szok ile zmieniło się przez kilkanaście lat w rozwoju komputerów. Wybrane podzespoły w tym genialna obudowa (świetne niuanse i detale, które docenia się dopiero montując różne rzeczy), modularny zasilacz (nigdy więcej normalnego) i cała reszta sprawia, że zakup oceniam jako bardzo dobry. Dodatkowo po przemyśleniu po 2 dniach dołożyłem do zamówionego zestawu polecany wentylator na procesor Shadow Rock 3 (Thx @Michał22) więc przyjechał już założony. Jest cicho i chłodno. Poniżej fotka jeszcze przed montażem dodatkowych dysków i grafiki. Córka będzie zadowolona a ja może wrócę do lata temu zarzuconego Starcraft 2 (jak jakimś cudem znajdę czas) i dokończę kampanię fabularną ? Pozdrowienia! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał22 Opublikowano 19 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2021 @crux Spoko - najwazniejsze, ze jestes zadowolony ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...