_LynX_ Opublikowano 23 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2021 2 minuty temu, Jacek Chwasta napisał: Ale 144Hz chyba nie załapie w rozdziałce 2560X1440 A czemu by nie miało? Ja bym sprawdził miernikiem dla świętego spokoju bo tak jak pisałem sam miałem 3 trefne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 23 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2021 myślę ze aby uciąć temat to najszybciej będzie popytać kolegów/znajomych czy ktoś posiada kartę Nvidia , może być stara wydajność bez znaczenia byle miała wyjście HDMI i DP, będzie wiadomo w czy jest problem, na załączonych zdjęciach widać ze karta raz dostaje napięcie a za drugim razem zasilacz wstrzymuje podanie napięcia ale z jakiego powodu ? a jeśli jest tak jak napisał _LynX_ ze trzeba sprawdzić kable, to najprościej kable pod pachę i do dobrego kolegi z "paczka ciastek" itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekK74 Opublikowano 25 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2021 (edytowane) To jeszcze taki pomysł (sorki jeśli już był) - sprawdź w menu monitora wybór źródła sygnału (jeśli masz), bo może zamiast auto masz ustawione HDMI. Ewentualnie spróbuj podłączyć jednocześnie HDMI i DP i zobacz czy komp wstanie, a jak wstanie to czy w panelu sterownia nvidia masz możliwość przełączenia między HDMI i DP. Albo spróbuj tego: https://www.reddit.com/r/buildapc/comments/56e3vb/new_build_wont_boot_with_displayport_connected/ Edytowane 26 Lutego 2021 przez Jacekk44 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Chwasta Opublikowano 26 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2021 Wczoraj sprawdziłem dwa kable 19 pin to samo, podpięcie dp i hdmi tez nic nie daje dalej trup. Przełączenie z automatu na dp lub hdmi też nic. Poszukam jakiejś karty Nvidia i zobaczę co i jak. Ale myślę po tych wszystkich wpisach po necie że to wina karty. Zostaje grać/pracować przez hdmi. Dziękuję wszystkim za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...