Major303 Posted February 10, 2021 Report post Posted February 10, 2021 (edited) Szukam słuchawek zamkniętych, dobrych zarówno do gier jak i do muzyki czy filmów, celowałbym w studyjne. Nie planuję kupować dedykowanej karty dźwiękowej. Po miesiącach (dosłownie) poszukiwań moim faworytem jest AKG K361, i wydaje się, że nic lepszego w tym budżecie nie ma. Edited February 10, 2021 by Major303 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Saper11 Posted February 11, 2021 Report post Posted February 11, 2021 AKG są bardzo dobrymi słuchawkami, ewentualnie możesz rozważyć jeszcze trochę tańsze ISK HD 9999. Chociaż pewnie ten model już dokładnie przestudiowałeś szukając pary dla siebie. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
slej87 Posted February 11, 2021 Report post Posted February 11, 2021 Ja od siebie moge polecic STEELSERIES Arctis 3. Kupilem je typowo do gier, ale nie spodziewalem sie ze tak ladnie zagraja z muzyka. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Major303 Posted February 14, 2021 Report post Posted February 14, 2021 Już zamówiłem AKG K361. O ISK opinie krążą mieszane, a AKG K271 jest droższe, i ciężej dostępne. Możliwe że jeszcze coś o nich czytałem ale łatwo się w tym wszystkim pogubić. W moim budżecie podobno króluje ATH M40X i AKG K361, z czego chodzą opinie że AKG ten model Audio Technici miażdży. Porównania nie zrobię, ale miejmy nadzieje że mają racje. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...