Major303 Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2021 (edytowane) Szukam słuchawek zamkniętych, dobrych zarówno do gier jak i do muzyki czy filmów, celowałbym w studyjne. Nie planuję kupować dedykowanej karty dźwiękowej. Po miesiącach (dosłownie) poszukiwań moim faworytem jest AKG K361, i wydaje się, że nic lepszego w tym budżecie nie ma. Edytowane 10 Lutego 2021 przez Major303 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saper11 Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2021 AKG są bardzo dobrymi słuchawkami, ewentualnie możesz rozważyć jeszcze trochę tańsze ISK HD 9999. Chociaż pewnie ten model już dokładnie przestudiowałeś szukając pary dla siebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slej87 Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2021 Ja od siebie moge polecic STEELSERIES Arctis 3. Kupilem je typowo do gier, ale nie spodziewalem sie ze tak ladnie zagraja z muzyka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major303 Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2021 Już zamówiłem AKG K361. O ISK opinie krążą mieszane, a AKG K271 jest droższe, i ciężej dostępne. Możliwe że jeszcze coś o nich czytałem ale łatwo się w tym wszystkim pogubić. W moim budżecie podobno króluje ATH M40X i AKG K361, z czego chodzą opinie że AKG ten model Audio Technici miażdży. Porównania nie zrobię, ale miejmy nadzieje że mają racje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...