makakus Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Na wstępie przepraszam Inkwizytora reed`a za nie użycie opcji szukaj, bo siedze na modemie :| i impulsów mi już w tym miesiącu zabrakło... Mam dziwny problem z dzwiękiem, otóż: sytuacja wydaje się taka jak przy włączonym filtrze karaoke, ale on nie jest włączony. MP3 lecą dobrze dopuki nie pojawi się wokal, jest jakby wyciszony. Inna sytacja jet w grach. Devastation, wszystkie dzwięki są OK oprócz moich, tzn z pistoletu .45 dzwięk jest jakby z tłumika, a m16 wydaje dzwięki jak bym kamieniami rzucał. Zaznaczam że przeciwnicy maja dzwięki ok :| Podobnie jest w GTA VC. swojego wozu wogóle nie słysze, zato inne słychać dobrze. Sterowniki przeinstalowywałem już kilka razy. Aha, stało sie to wtedy gdy przez line in podłączyłem drugiego kompa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Aha, stało sie to wtedy gdy przez line in podłączyłem drugiego kompa...Po cichu sądził bym, że karta poszła się jebać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Sorki, już po problemie, nie wiem jak to możliwe, ale jeszcze raz zaczołem grzebać przy wyjściach i leciutko WYCIĄGNOŁEM wtyczke..... i gra juz dobrze... Proszę moderatora o skasowanie tego tematu, by nie zaśmicał forum.... ...Naprawde, dziwna sprawa.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 hehehe coś się powaliło, ja kiedyś jak wkładałem kabelek z wyjścia dźwięku tv do kompa to dotknąłem obudowy (oczywiście na chodzie) i karta dźwiękowa zamilkła. Dopiero wyłączenie kompa pomogło :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Komputery, kto je zrozumie... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Komputery, kto je zrozumie... ;):lol: :lol: :lol: To tak jak z niemowlakiem - nie powie ci co jest grane :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...