peter.a Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2021 Hej, Potrzebuję kupić uchwyt Vesa 100x100 pod monitor Ultrawide 34 cale. Zakupiłem coś takiego: https://www.x-kom.pl/p/315117-uchwyt-do-monitora-art-l-01.html Jednak zastanawiam się nad zwrotem. Aktualnie mój monitor jest po prostu za blisko i strasznie mnie to irytuje. Ten obecny uchwyt da się lekko wychylić za obrys biurka, ale i tak ekran jest tak samo blisko oczu jak przy zastosowaniu oemowego stojaka. Nie da się go odsunąć dalej ponieważ uchwyt ma ograniczony zakres obrotu poza tym jest tak skonstruowany, że nawet jakby dało się to ramie wychylić dalej do tyłu to i tak monitor pod takim kątem zawadzałby o konstrukcję uchwytu. Znacie jakiś uchwyt, który spełni moje założenie? Chodzi o to, żeby ten uchwyt dało się wychylić tak, aby monitor był za obrysem biurka, albo na poziomie jego krawędzi. Aktualnie jest w głąb biurka na jakieś 20cm, a przy moim aktualnym blacie jest to problemem.. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...