Reaper Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 No nie wiem lukasrz, mi na przyklad Radeon 9100 od Sapphire 128mb chodzil LEPIEJ niz GF3 od Leadteka, obie karty nie byly krecone, na standart ustawieniach chodzily. Poza tym porownujesz kreconego GF3 do NIEkreconego R8500le/9100. Ale pamietaj, Radeona tez sie da podkrecic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 No i co z tego?? Jak podkręcisz Radka9100 do 12300pkt w 3D Mark 2001 to pogadamy. Radki się kręca ale napewno nie tak jak GEF3 TI200, każdy ci to powie że te karty się zaj....ebiście kręcą.A szczególnie Leadteka który ma najlepsze chłodzenie-zawalisty radiator. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 No i co z tego?? Jak podkręcisz Radka9100 do 12300pkt w 3D Mark 2001 to pogadamy. Radki się kręca ale napewno nie tak jak GEF3 TI200, każdy ci to powie że te karty się zaj....ebiście kręcą.A szczególnie Leadteka który ma najlepsze chłodzenie-zawalisty radiator. Jakos nie widze zebys mial 12k 3d markó - czysby nie krecil swojego gf ?? Przeciez tak latwo mozna na nim 12000 wycisnac.... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Jakos nie widze zebys mial 12k 3d markó - czysby nie krecil swojego gf ?? Przeciez tak latwo mozna na nim 12000 wycisnac.... :D Przeczytaj dokładnie temat a dopiero później się kłóć, jak już pisałem wyciągnołem tyle u kumpla na AthlonieXP 2100@2600+ i DDR 333 na płycie GIGABYTE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 do KRZYPAW Mi chodzi o wydajność!! Wiadomo że Radki maja lepsze TV-Out to normalka. Zobacz ile ty masz w 3D Mark 01 a ile ja!! I tak masz malo - ja taz mam malo.... i nie o 3d marki tu chodzi bo pod tym kontem naogol wygrywa ATI.... sytuacja jest taka: gf3 - szybki, molo problemow z grami, r8500 - szybki, male problemy z grami, jepsza jakosc obrazu na monitorzi i TV... i ogolnie zeby sie wypowiedziec o tych karyach obiektywnie to trzeba miec obydwie z nich, albo nie miec zadnej - inaczej karzdy chwiali to co ma..... a nie o to w tym chodzi... JA uwazam tak: bez kracania kary radek szybszy, po kreceniu wydajnosc podobna. Gf3 ma szybszy AA, a Radek ma duzo szybszy AF.... z tym ze za rok z gf z aa jooz nie pograsz w nowe gry, a z radkiem z AF bedziesz gral dopuki karta nie bedzie za wolna - af ja zbytnie nie zwalnia.... Ja się będe upierał dalej przy swoim,piszesz że masz więcej w 3D Mark 01, ale zobacz że mój procek niejest kręcony i chodzi na standard FSB 133. Jak juz pisałem moja grafa u kumpla na Antku2100+ @ 2600+ ma 12300pkt w MARK 01.A to jest bardzo dużą różnica porównując do twojej grafiki. I jeżeli chodzi o gry to raczej GEF 3 dłużej pociągnie, a i mniej problemów jest ze sterownikami, instaluje pierwsze lepsze i gra chodzi. A co do jakosci w grach ,no to niewiem na to wpływea wiele rzeczy, najważniejszy jest monitor. Z kad wiesz ile twoj qpmal mial by na redq ??.... Pozatym na www.futuremark.com jest ranking kary wg. wyników uzyskanych w 3d marq.... i tam radej jest wyzej niz gf3, a nie sadze zeby ati przekupilo by to. Nie twierdze ze gf3 jest slabszy - wszystko zalezy od konfiguracji komputera, itp.... a co do mojego wyniku..... na mniej kreconym procku (slabszym od twojego) milem ponad 9500, a na czystym 1700+ pewnie tez bym przegonil twoj wynik, wiec nie mow ze wynik mam lepszy przez procesor... A i szukalem wyniku 12300 i zeadnego gf3 przy tym wyniku nie widzialem.... chyba twoj kolego wyniku nie zarejestrowal..... ( nie twierdze ze sie wyle nie da bo widzielem winiki 12000< na gf3, ale na jakis mega wykreconych kompach..... i nie sadze zeby twoj kumpel na zwyklym 2600+ maial ponad 12000 marqw, chyba ze karta na wc leciala i byla modowana, a proc to nie 2600+ tylko 2600mhz..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 1.Twój procesor po kręceniu jest wydajniejszy od mojego!!! 2.Cały podsystem graficzny chodzi szybciej gdy np CPU chodzi na 174Mhz zamiast 133Mhz. 3.Mój kumpel sie nie zarejestrował na futuremark bo niema neta. 4.On ma Athlon 2100+ takiego jak ja ale kreconego na 2600+ i dzieki temu oraz dzieki pamieciom DDR 333 podsystem graficzny pracuje szybciej, dzięki wiekszemu FSB na CPU uzyskuje się wiekszą przepustowość dla grafiki. (np. FX 5900 Ultra jest szybszy na Athlonie 2000+ niż na Celeronie 700Mhz-to logiczne) 5.U niego moja grafika chodziła tak jak u mnie 260x550, zmieniła sie tylko płyta, pamieci i szybszy CPU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Wiesz wiem ze procesor mam wydajniejszy od twojego, ale na fpb 149mhz mam 9600 i na 133 pewqnie i tak bym mila wiecej marqw niz ty..... I ty wieszysz ze jak troche podkrecisz proca i pamieci lepsze zalozysz to bedziesz mial 12000 ?? Wiesz proc 2100+ a 2600+ to dla 3d marka nie wielka roznica, a napewno nie roznica 3000 markow.... Pewnie "kolega" ci gupat nagadal zebyc kupil od niego ta karte.... widziales tan wynik na wlasne oczy ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 P.S. nie chce wywołac kolejnej klotni :roll: Niema po co wywoływać kłótni, odpowiedz jest prosta GEFORCE 3 TI 200 od Leadteka jest lepszy od Radka 8500 czy 9100.Ta karta się zawaliście kręci lepiej niż Gainward,Leadtek ma duży wywalisty radiator.Zresztą przykład jest blisko,mój Leadtek TI 200 chodzi 260MHz X 550MHz ,stabilnie również 260MHz X 580MHz. A jak w kompie masz procka żędu AntekXP 1700+ @ 2300 to wyciągniesz na takiej grafie 13 000pkt w 3D MARK 01 Łżesz jak pies ! na AXP 2600+ z podkręconej 3ti wyciśniesz max 9-10 (nie słyszałem o 11 tys na 3ti) tyś. NA mojej karcie (podkręconej 300/600) przy 2600+ jest 13000-13500 ;) więc to co piszesz to żałosna bajka jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 1.Karta jest moja,zawsze była moja, kupiłem ją w sklepie. 2.Sam robilem u niego te benchmarki bo chciał zobaczyc ile jego komp uciagnie na mojej grafie, bo on ma GEF 2MX 400. 3.U mnie podkrecenie procesora z 2100+ na 2200+ daje mi wzrost 400-500pkt. 4.Jest coś takiego jak wąskie gardło i tym wąskim gardłem dla mojej karty graficznej jest procesor!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Może skończmy tą gadke bo już niechce mi sie wam tłumaczyć, nie wieżycie to nie. 9217pkt to ja mam u siebie na nie kręconym procesorze Ludzie!!!!! Mam 9217pkt na swoim procku i DDR 266 , nie mówcie że zmiana na DDR 333 i @ 2600+ nic nie da. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzypaw Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 1.Karta jest moja,zawsze była moja, kupiłem ją w sklepie. 2.Sam robilem u niego te benchmarki bo chciał zobaczyc ile jego komp uciagnie na mojej grafie, bo on ma GEF 2MX 400. 3.U mnie podkrecenie procesora z 2100+ na 2200+ daje mi wzrost 400-500pkt. 4.Jest coś takiego jak wąskie gardło i tym wąskim gardłem dla mojej karty graficznej jest procesor!!!!!!!!! Jeszcze tylko jedno małe pytanko robiłeś testy 3DMarkiem 2001 czy 3DMarkiem 2001 SE miał już tylko troche ponad 2200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Testy robione na : 3D Mark 2001SE Build 330 On na GEFORCE 2 MX 400 HERCULES (moja stara grafa)ma coś koło 3000pkt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 1.Karta jest moja,zawsze była moja, kupiłem ją w sklepie. 2.Sam robilem u niego te benchmarki bo chciał zobaczyc ile jego komp uciagnie na mojej grafie, bo on ma GEF 2MX 400. 3.U mnie podkrecenie procesora z 2100+ na 2200+ daje mi wzrost 400-500pkt. 4.Jest coś takiego jak wąskie gardło i tym wąskim gardłem dla mojej karty graficznej jest procesor!!!!!!!!! Jeśli zapodajesz że na 3ti można zrobić 13000 - to bredzisz i tyle (no chyba że kolega ma P IV@ 5GHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Jeśli zapodajesz że na 3ti można zrobić 13000 - to bredzisz i tyle (no chyba że kolega ma P IV@ 5GHz Noż ku...rwa ,przeczytaj wszystkie moje posty z tego tematu 5razy jak niemożesz zrozumieć za pierwszym. I nie 13000pkt tylko 12300pkt. Proszę nie katujcie!!!! Nie wieżycie to nie, ja już nie moge!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_wlc Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Dzieki za wszystkie odpowiedzi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 do KRZYPAW Mi chodzi o wydajność!! Wiadomo że Radki maja lepsze TV-Out to normalka. Zobacz ile ty masz w 3D Mark 01 a ile ja!! hahhaha - 3dmark na lekko podkreconym szafirze 9100 (270/270) na ecs i AXP2GHz: 9850 http://service.futuremark.com/compare?2k1=6794474 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 hahhaha - 3dmark na lekko podkreconym szafirze 9100 (270/270) na ecs i AXP2GHz: 9850 Kompletnie niewiem czym się podniecasz?? Zobacz jakie ty masz taktowanie procka?? Ja mam 1733Mhz a ty 2000Mhz to jest różnica!!! To ci mówie że kumpel przy taktowaniu powyżej 2GHz ma 12300pkt i niewiem z czego się śmiejesz. HAHAHAHA!!!!!!!! Ja bez podkręcania procesora mam 9217pkt co jest w porównaniu z taktowaniem twojego procesora dużo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 buahahha- stawiam skrzynke piwa jak zobacze ten wynik na futureorbie (bo wyobraz sobie ze mialem GF3Ti200) a mój kumpel ma 24666 (ma radka 9800 tak jak ja - ale ma P4 3G krecone na 5GHz LOL :D) - oh nie ma netu co za pech.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 poszukaj sobie wynikow berkuta i Grubego ile oni wyciskali z R8500. ja mam 9k na 1700+ (na fsb150)(k7s5a) i nie kreoconym radku. po o/c do 300/600 (wzrost taktowania o 25%) wynika wzrasta do 9300 wiadomo slaby proc i nie nadaza. narazie najwiecej ile widzialem ze wycisnieto z Radka to 350/700 z v-mem mod i v-cor mod chlodzone WC wiec mi tu nie pierol glupot ze R8500 sie slabo kreca. (fdx 8500le) bo moj bez chlodzenia zadnego chodzi spokojnie na 300/600 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 hahhaha - 3dmark na lekko podkreconym szafirze 9100 (270/270) na ecs i AXP2GHz: 9850 Kompletnie niewiem czym się podniecasz?? Zobacz jakie ty masz taktowanie procka?? Ja mam 1733Mhz a ty 2000Mhz to jest różnica!!! To ci mówie że kumpel przy taktowaniu powyżej 2GHz ma 12300pkt i niewiem z czego się śmiejesz. HAHAHAHA!!!!!!!! Ja bez podkręcania procesora mam 9217pkt co jest w porównaniu z taktowaniem twojego procesora dużo!!! Specjalnie dla ciebie na fsb 133 : http://service.futuremark.com/compare?2k1=6804451 Teraz ty masz duzo szybszy proc, a wynik jak widaj mam minimalnie gorszy...... i nie pitol ze 2100+ jest :"wąskim gardłem dla mojej karty graficznej jest procesor" bo w takim razie jaki proc wyorzysta w pelni potecjal gf3.... ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Chcieliscie dowodów proszę bardzo: http://service.futuremark.com/compare?2k1=6315416 http://service.futuremark.com/compare?2k1=4623662 ludzi nie znam ale wyszło im mniej więcej tyle co na mojej grafie u kumpla. OTO wlasnie co może zdzialać wysokie FSB i wyższe taktowanie AGP!!! I kto teraz ma racjie??? NO kto??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 myslisz ze na radkach takich wynikow nie osiagniesz ?? Mowiel ze te wyniki sa mozliwe tylko na dobze wykreconym procu i grafie bo jooz takie wyniki widzielem i na r8500 i na gf3..... ale wiesz fsb powyzej 200mhz to juz jest bardzo dobrzy podrkecony komp... a jak oni musiemi grafy do tego pogkrecic..... poszukaj na forum byl topic "ile mazona wyciskac z gf3" czy cos w tym stylu.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Ja nigdy nie twierdzilem że Radki niemogą mieć takich wyników,tylko tłumaczyłem wam ze sam na swojej grafice tyle wycisnołem na procku 2100+@2600+. Dla overlockerów niema nic trudnego!!!!!!!! GEF3,GEF4 czy Radek i tak będziemy kręcić i tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Wszyustko sie zaczelo od twojego textu: Jak podkręcisz Radka9100 do 12300pkt w 3D Mark 2001 to pogadamy. A potem piszesz ze: Ja nigdy nie twierdzilem że Radki niemogą mieć takich wyników,tylko tłumaczyłem wam ze sam na swojej grafice tyle wycisnołem na procku 2100+@2600+. Dla overlockerów niema nic trudnego!!!!!!!! GEF3,GEF4 czy Radek i tak będziemy kręcić i tak. Sprawdz lepiej czy nikt twojego hasla do forum nie ma bo to chyba pisza 2 rozna osoby :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Wszyustko sie zaczelo od twojego textu: Jak podkręcisz Radka9100 do 12300pkt w 3D Mark 2001 to pogadamy. A potem piszesz ze: Ja nigdy nie twierdzilem że Radki niemogą mieć takich wyników,tylko tłumaczyłem wam ze sam na swojej grafice tyle wycisnołem na procku 2100+@2600+. Dla overlockerów niema nic trudnego!!!!!!!! GEF3,GEF4 czy Radek i tak będziemy kręcić i tak. Sprawdz lepiej czy nikt twojego hasla do forum nie ma bo to chyba pisza 2 rozna osoby :wink: Szczerze mówiąc to nigdy nie widziłem aby ktoś na Radku9100 osiągnął 12300pkt, jak zobacze to uwieże. Niewidziałem!!!, ale również nie twierdze że się nieda,wszystko jest możliwe. Więc wy nie piszcie że niemogłem osiągnąć 12300pkt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 buahahha- stawiam skrzynke piwa jak zobacze ten wynik na futureorbie (bo wyobraz sobie ze mialem GF3Ti200) a mój kumpel ma 24666 (ma radka 9800 tak jak ja - ale ma P4 3G krecone na 5GHz LOL :D) - oh nie ma netu co za pech.... Należy mi się skrzynka piwa.!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 wiesz jakbys od poczatku napisal ze u qmpla jest fsb >200mhz to by nie bylo klutni, ale na kt 400 to chyba nie mozliwe.... Najlepiej jak bys poszedl jescze raz do qmpla, a wynik udostepnil u siebie.... i napisal dokladnie jaki komp ma twoj qmpel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 No i co z tego?? Jak podkręcisz Radka9100 do 12300pkt w 3D Mark 2001 to pogadamy. Radki się kręca ale napewno nie tak jak GEF3 TI200, każdy ci to powie że te karty się zaj....ebiście kręcą.A szczególnie Leadteka który ma najlepsze chłodzenie-zawalisty radiator. Ale p.i.e.p.r.z.y.s.z 1. sprawa jesli nie wiesz to najlepiej krecą się GF3 Gainwarda a nie Winfasta. Ale kazdy chwali co ma .... 2. Nie porównój Gf3 Winfasta czy gainwarda do gorszej firmy takiej jak Saphir weż sobie Radeona 8500 PRO gigabite który miał pamięci BGA i kręcił się zajebiscie bo do 300//660 i tez ma nie gorsze chłodzenie od Winfasta i przy takich wartościach napewno ma lepszy winik niz Gf3 zreszta to było juz wielokrotnie wałkowane i zawsze radek wygrywał w testach. Wez spróbuj sobie podkręcic jakiegoś prolinka Gf3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 No i co z tego?? Jak podkręcisz Radka9100 do 12300pkt w 3D Mark 2001 to pogadamy. Radki się kręca ale napewno nie tak jak GEF3 TI200, każdy ci to powie że te karty się zaj....ebiście kręcą.A szczególnie Leadteka który ma najlepsze chłodzenie-zawalisty radiator. Ale p.i.e.p.r.z.y.s.z 1. sprawa jesli nie wiesz to najlepiej krecą się GF3 Gainwarda a nie Winfasta. Ale kazdy chwali co ma .... 2. Nie porównój Gf3 Winfasta czy gainwarda do gorszej firmy takiej jak Saphir weż sobie Radeona 8500 PRO gigabite który miał pamięci BGA i kręcił się zajebiscie bo do 300//660 i tez ma nie gorsze chłodzenie od Winfasta i przy takich wartościach napewno ma lepszy winik niz Gf3 zreszta to było juz wielokrotnie wałkowane i zawsze radek wygrywał w testach. Wez spróbuj sobie podkręcic jakiegoś prolinka Gf3 Ta, tylko gainwarda trzeba lekko dokręcić zeby dorównał nie kreconemu leadtekowi. W dalszym kręceniu gainward nadal wypoada gorzej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 No i co z tego?? Jak podkręcisz Radka9100 do 12300pkt w 3D Mark 2001 to pogadamy. Radki się kręca ale napewno nie tak jak GEF3 TI200, każdy ci to powie że te karty się zaj....ebiście kręcą.A szczególnie Leadteka który ma najlepsze chłodzenie-zawalisty radiator. Ale p.i.e.p.r.z.y.s.z 1. sprawa jesli nie wiesz to najlepiej krecą się GF3 Gainwarda a nie Winfasta. Ale kazdy chwali co ma .... 2. Nie porównój Gf3 Winfasta czy gainwarda do gorszej firmy takiej jak Saphir weż sobie Radeona 8500 PRO gigabite który miał pamięci BGA i kręcił się zajebiscie bo do 300//660 i tez ma nie gorsze chłodzenie od Winfasta i przy takich wartościach napewno ma lepszy winik niz Gf3 zreszta to było juz wielokrotnie wałkowane i zawsze radek wygrywał w testach. p.i.e.p.r.z.y.s.z to ty Bo kręcą się róznie różne modele kart graficznych i róznych firm, raz bedzie lepszy GAINWARD a raz LEADTEK a zresztą i tak to są 2 najlepsze firmy tylko Leadtek ma dużo lepsze chłodzenie, którego praktycznie nie trzeba wcale modyfikować poza wentylem. NA DZISIAJ KONIEC IDĘ SPAĆ!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...