P0Z Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 http://rocketsnail.com/chat/penguin/ Miłych rozmów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 jaki beton hahahaha :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 nie no fajne to : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 nie no fajne to : )Ja nie tweirdzę że nie fajne, wręcz przeciwnie - bardzo nowatorskie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Hehe extra :) Jak tam bylem to bylo nawet sporo ludzi z polski - glownie z tweaka i hh.pl. -Elo ziom -What ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Super sprawa... takiego czegos jeszcze nie widziałem :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 8O Faajne :D :D :D :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 BUhehhe :) Zajebiste ;) Ale scisk dupny w tym iglo :) Wszyscy sie tam napchali :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 jak ja tam bylem to bylo malo pingwinow :D ale fajnie sie śniezkami rzuca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 hahaha zawodowe te pingwinki :D a jaka muza w tim iglo :lol: update: a jak tancza :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 muahahahha - kozak; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 eR O Te eF eL po prostu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 czemu nie da się śnieżką w kogoś trafić? :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 niezle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 czemu nie da się śnieżką w kogoś trafić? :D:DTez sie zastanawiam. Moze lagi za duze? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 ja w modera nawalalem, to w pewnym momencie pokazalo mi sie disconnect ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Zarąbiście jest w igloo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...