crobartie Opublikowano 20 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2021 @Breaky83 @Michał22 Zasilacz zamontowany, działa bez problemu, cicho :P Listwa po włączeniu już nie strzela jak poprzednio, zatem był to objaw zepsutego zasilacza a nie zepsutej listwy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał22 Opublikowano 20 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2021 @crobartie Spoko :] @lws @Breaky83 Wy jestescie siebie godni. Widzicie wszystko tak, jak chcecie widziec, a nie jak osoba myslaca. Mozna argumentowac, ale dalej pieprzycie swoje farmazony byle tylko ,,poprzec" swoje racje. Mierzycie innych swoja niziutka miara, wiec nie macie pojecia, ze wychodzicie na glupkow ? Ogarnijcie sie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lws Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2021 Co ty nie powiesz.Jemu zwracasz uwagę a sam mnie wyzywałeś od internetowych trolli ? ale komedia ? przynajmniej można się pośmiać.Podałem argument i ocenę żeby nie było że wystawiłem za free downvote. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał22 Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2021 @Breaky83 @lws Nic nie dodaliscie do tematu, nie przydaliscie sie autorowi watku w ogole, ale popisaliscie sobie posty i pominusowaliscie - typowe forumowe szkodniki. Nie bede z Wami dyskutowal, bo z wyraznie wytlumaczonych kwestii odnosze wrazenie, ze rozmawiam z dwojka zawracajacych mi dvpe niepelnosprawych, ktorzy usilnie chcieliby mi cos udowodnic, a problem w tym, ze to wszystko glupotki. Dlatego zostawiam Was tutaj, a Wy nie zwracajcie mi wiecej dvpy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...