pawelk Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Witam mam płyte główna Asusa P4PE i Celerona 2200oraz karte graficzna Geforce. Mam PROBLEM z zainstalowaniem Windowsa 98 SE wogole nie wlacza sie nawet scandisk przed instalacja, jak wpisuje setup to wyskakuje czarny ekran i koniec.... PROSZE POMOZCIE !!!!!! CO TO MOZE BYC ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 ż co jeszcze raz po woli od nowa no i podaj konfig cały dokladnie karte graficzna Geforce.hmm to nic nie mowi , czarny ekran tzn ? jaki masz zasilacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelk Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Karte graficzna Geforce 4 MX 440 a zasilacz 300 W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 zasilacz chyba nie codegen :) ? a moze cd win jest jebniete sprawdzales na inym kompie? ustawiles w biosie zeby ci cd 1 czytało? wiatraki sie kreca na procu grafie? cooler na proc dobrze zalozony temp w normie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelk Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 1. CD jest na 100000% dobra 2. nie jestem debilem zeby nie ustawic zeby botowalo plyte 3. Wiatraki sie kreca Win XP i 2000 instaluja sie bez problemu !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Death Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 cos mi sie tak wydaje ze win 98 i win me nie startuja z plyty!!! Trzeba miec dyskietke startowa najlepiej z wina 98 i z niej odpalic komompa a pozniej instalowac z plyty! To by tlumaczylo twoj czarny ekranik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelk Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 To zle Ci sie wydaje ze Win 98 i Me nie startuja z PLYTY !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 cos mi sie tak wydaje ze win 98 i win me nie startuja z plyty!!!Chyba twoje kopie zapasowe nie startują :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiskomp Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Instaluj Windę przez polecenie Setupcor.exe, to jedno, a drugie zobacz w Biosie, czy masz wyłączony antyvir (takie <span style="color:red;">[ciach!]</span>o sprzętowe). pozdrawiam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...