maddyxmm Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2021 (edytowane) Siemka. Początkowo zastanawiałem się nad monitorem 34" ale po przeczytaniu wielu opinii doszedłem do wniosku, że taki monitor wcale nie posiada dużej przestrzeni roboczej, a na tym też mi zależy. Monitory będą wykorzystywane do pracy z kodem więc wydaje mi się, że powinny mieć matryce IPS lub VA. Koniecznie muszą to być takie same monitory. Najlepiej gdyby były zakrzywione i nie miały praktycznie widocznych ramek. Zależy mi również na dobrych kolorach. Monitory będą zamontowane na uchwycie, wiec nie obchodzi mnie praktycznie ich podstawka. Co możecie mi polecić? Budżet to max 1200zł na jeden monitor. Edytowane 28 Lutego 2021 przez maddyxmm zmiana planów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2021 Philips 288E2A/00 - 28" IPS 3840x2160 VESA100x100, 1239zł - będziesz miał ostre, gładkie czcionki i dowolnie duży interface/czcionki (każde współczesne środowisko programistyczne dobrze się skaluje) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...