Gość robot Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 czy da rade zamontowac Zalman 7000A AlCu na Abit Nf 7 bez oryginalnych zapinek pod socket A ? jest na to jakis sposob? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 nie ma kots na zbyciu tej blaszki co dociska cooler do procka?? zlamala mi sie jak ja przerabialem zeby pasowala do mojej plyty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek_m73 Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Witam, Czym sie różni wersja A od B? Ja posiadam wersje A i chcialbym przejsc na AMD64 na Sockecie 939 czy wejdzie mi ten zalman 'A' na ta plyte i tego proca O_o ? thx B jest chyba lzejszy i ma przedewszystkim inny regulator obrotow ale czy lepszy to nie wydaje mi sie. najlepiej sam sprawdz :-) http://www.zalmanusa.com/usa/product/code_...st.asp?code=009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luchuma Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Cos ok. 1 cm ponad gorna krawedz plyty, zmierzone pi razy drzwi, nie mam odpowiedniego przyrzadu, by zmierzyc to super dokladnie. (mierzylem na mojej plycie, A7N8X-Deluxe bez E, ale to przeciez w tym przypadku nie ma znaczenia) wielkie dzieki :D jeszcze tylko uzbieram kase i smigam po zalmana :D hehhehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
druid Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Odświeżę nieco temat. Jakie są wasze doświadczenia w przenoszeniu kompa z tym coolerkiem na płycie. Podobno trzeba zdejmować go. Mój komp jest raczej "mobilny";) i po zalożeniu Zalmanka nie będzie mi się raczej chciało za każdym razem go zdejmować. Kto wie, niech się wypowie Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 no z tego co sie orentuje to raczej zdejmowac. ale zalezy tez jak masz go zainstaowanego, czy na dziurkach czy na sokecie. a transportowac zawsze mozesz coolerem do gory i bedzie lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Ja terz czesto nosze kompa, i raczej jeszcze niemiałem złego doswiadczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mexes Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Witam. Wczoraj zalozylem wlasnie 7000B-Cu. Generalnie coolerek w porzadku, ale mam pewne watpliwosci... Pierwsza sprawa to jest "luzny". Kiedy go przekrecilem o 180 stopni siedzial ladnie, ale "na oko" nie lezal rownolegle do socketu - oczywiscie wszystko na maxa skrecone. Dlatego zostawilem jak jest. Troche mnie to zastanawia... Sprobuje cos pokombinowac z zapinka. A temp: Wczesniej 45/55 (FalconRockII), teraz 43/48 (1500 rpm). Hmm... Myslalem ze bedzie mniej, przynajmniej w idle. Glosnosc - przy min obrotow rzeczywiscie cichy, ale powyzej 2000 wyraznie slyszalny. No i co mnie najbardziej martwi, to to, ze przy max obrotow cooler dosc mocno drzy, a temperatura spada jedynie o 2-3 stopnie. Hmm... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Nowy piękny Zalman CNPS7700HP z "modnymi" rurkami (Heatpipe) - CeBIT 2005 Cooler miazga? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Jedno pytanie Zalman 7700Cu czy Pentafgram 120Cu+? Do zalmanna musialbym jakos koszyczek kupic, co nie?? A pentek ma :) Nie ma na plycie dziur :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Jedno pytanie Zalman 7700Cu czy Pentafgram 120Cu+? Do zalmanna musialbym jakos koszyczek kupic, co nie?? A pentek ma :) Nie ma na plycie dziur :D 1400800[/snapback] Jak dziur nie masz to bierz pentagrama, proste :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Czyli nie ma koszyka na 7700Cu..... Dobra, juz za dlugo zwlekalem, Pentek jest moj B) Jeszcze tylko obudowe zmienic musze bo za mala :mur: http://allegro.pl/show_item.php?item=48381333 a potem pentek i cisza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hehe Pozdro i dziki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Czyli nie ma koszyka na 7700Cu..... Dobra, juz za dlugo zwlekalem, Pentek jest moj B) Jeszcze tylko obudowe zmienic musze bo za mala :mur: 1400930[/snapback] z czego ja wiem to nie ma a dlaczego budę musisz zmienić, co nie zmieści sie, nie możesz zasiłke na budę położyć ta buda co z allegro to twoja czy chcesz ją kupić(padło brzydkie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Na mój gust to raczej pentagram nie zmieści się do tej budy. Przynajmniej nie 120. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 szybkie pytanie pyli sie brac zalmana 7000A za 100zl?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 szybkie pytanie pyli sie brac zalmana 7000A za 100zl?? 1530798[/snapback] nie opłaca się, widziałem takie zalmanki po 70zł i to Cu, kup Arctic Freezera :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 gdzie je widziales po 70zl?? chodzi mi o Cu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 gdzie je widziales po 70zl?? chodzi mi o Cu 1531348[/snapback] http://www.wgk.com.pl/forum/viewtopic.php?t=25048 zobacz czy aktualne :0 na tweaku jeszcze jakis kolo sprzedawał ale chyba za 90zł :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 fenks popytam:P kurde nie wiedzialem o tym forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 fenks popytam:P kurde nie wiedzialem o tym forum 1531775[/snapback] i dobrze bo to lipa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szadzio Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Witam. Dawno juz tu nikt nie pisał :D A nie chce zakładać nowego tematu. Naszła zmiana platformy na 939 i chcę zachować mojego Zalmanka, ale mam pewien problem, nie mam zapinki pod 939 :( I stąd moja prośba do forumowiczów najlepiej z trójmiasta, jeżeli ktoś ma na zbyciu taką zapinkę to proszę o kontakt, jakoś się dogadamy :) szadziofczp@tlen.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...