adi13xxx Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2021 Witam mam zamiar złożyć komputer z procesorem bez zintegrowanej grafiki czy karta graficzna GTX1660ti pozwoli mi na wejście do biosu i zainstalowania win 10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piospi Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2021 Ba, oprócz biosu i zainstalowania Win 10 to Ty sobie jeszcze na niej pograsz ? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 8 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2021 GTX1660Ti to w miarę dobra i nowa karta , wydajność na poziomie starszego GTX1070 . Tak jak mówi Piopsi - wejdziesz do biosu , zainstalujesz Win 10 i pograsz na niej . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi13xxx Opublikowano 8 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2021 Nie wyraziłem się dość precyzyjnie, chodzi mi oto czy gtx bez sterowników wyświetli mi bios czy musze mieć na przykład płytę główna która ma zintegrowana grafikę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietach Opublikowano 8 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2021 Bez problemu. Każda (sprawna) karta graficzna startuje bez sterowników, dopiero jak uruchamia się system to są wczytywane sterowniki. To jest uruchamianie w trybie VGA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...