global Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 Chcialem zmienic moja zasluzona obudowe na jakas Modecoma(chce tam wsadzic moja ukochana ecs k7s5a:)). Ktora z tych obudow jest lepsza? Z tego co wiem Cyber Mirror ma 3 wiatraki i moze byc glosno ale mi to nie przeszkada :) Podajcie plusy i minusy tych obudow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 Ja tam w tym tygodniu kupuje cyber mirror jest poprostu super ladna i do tego funkcjonalna. Naprawde polecam ;]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 Mirror RulezZ!! Składałem na niej już 2 kompy qmplom :wink: Jest to chyba najlepsza obudowa Midi Jaką widziałem:) Nie widziałem niestety jeszcze Enlighta 7237, bo chyba tylko on może się mieżyć z Mirrorem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 jakies zdjecia byscie zaposcili to moze i ja bym sie udzielil jak ie widze to nie wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 www.modecom.pl tam są zdjęcia/// Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 tyle że feel V ma hunt key-a czyli lepszy zasilacz :wink: a ładna też jest nie tak jak mirror ale ładna :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
global Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 Oki zdecydowalem sie biore tego mirrora. Teraz tylko musze sie zdecydowac czy biala czy czarna :) Czarna fajna ale szkoda ze kieszenie do hdd beda innego koloru :/ Trzeba bedzie malowac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 Na komputronkiu w katalogu tez sa zdjecia i to nie tylko modecomow. Ta mirror jest super wiem tylko, ze niestety troszke drogi no coz jak to sie mowi za jakosc trzeba placic... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mani Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 na 4max jest fajna buda thermalteka ale ta cena troszki za wyskoka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 a tam - pospamuje :) mam do sprzedania Chiefteca Scorpio TX-10, który jakością wykonania przebija nawet Enlighty - zasilacz 250W ale zjada na śniadanie wszystki HuntKey'e :P - sprzedam za 350 PLN - a to lepszy zakup od cybermirrora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
global Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 A czy po wsadzeniu np kieszeni do hdd da sie zalozyc na nia zaslepke? Pytam sie poniewaz kieszen biala a mirror czarny i nie wiem czy mi sie zachce malowac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 MKa11 masz gdzieś fotke tego chiefteca? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
global Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 no to co z tymi zaslepkami? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Ja niestety jak narazie znalazlem tylko zaslepki do cd i dvd i to jeszcze tylko dla lg w komputroniku sa. W kilorach o ile pamietam czarnym :) zlotym i chyba jeszcze jakims innym, ale nie jestem pewnien ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
global Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 ale czy da sie je zalozyc jak kieszen jest wewnatrz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Chieftec i tylko Chieftec i tylko CHieftec. Jakoscia mu niedorównuje nawet Enligt czy jakis inny Cyber mirror , a w dodatku ba bardzo dobre zasilacze 250Wat działa lepiej od kazdej 300 a nawet i 400Wat. Aha i są mocowania na 3 Wentylatory 80mm (MKa11 :P ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 ale czy da sie je zalozyc jak kieszen jest wewnatrz? niewiem... trzeba by wyslac mejla do komputronika napewno odpowiedza ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Chieftec i tylko Chieftec i tylko CHieftec. Jakoscia mu niedorównuje nawet Enligt czy jakis inny Cyber mirror , a w dodatku ba bardzo dobre zasilacze 250Wat działa lepiej od kazdej 300 a nawet i 400Wat. Aha i są mocowania na 3 Wentylatory 80mm (MKa11 :P ) Hehe są 4 :P to że ktoś połamał to już inna sprawa :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Ja tam wole czarnego Chiefteca Dragon :D A co do tych obudów, to wole Feel V. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 :arrow: ... bierz Feel V. w zestawie posiada dwa wiatraki i do tego fajny zasilacz, ktory jest zupelnie cichy. no i wyglad tez niczego sobie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tequila66 Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Witam wszystkich! Mam zamiar zlozyc kompa i chce kupic takze obudowe Cyber Mirror tylko, ze nie wiem jakiej firmy jest ten zasilacz i czy pociagnie sprzet z antkiem 1800+@2000+,gf4 ti4200,jakies dodatkowe wiatraczki :D i pare innych rzeczy(dysk,cd,sb.live!...).Jesli ma ktos ta obudowe z podobna konfiguracja to prosilbym o wypowiedzenie sie. Z gory dziekuje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brevis Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 A gdzie trgo Modeeee moznna kupioc wysylkowo?????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaShi Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 MKa11 mozna wiedziec gdzie kupiles Dragona i za ile? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Ja niestety jak narazie znalazlem tylko zaslepki do cd i dvd i to jeszcze tylko dla lg w komputroniku sa. W kilorach o ile pamietam czarnym :) zlotym i chyba jeszcze jakims innym, ale nie jestem pewnien ;]Chlopie pomaluj sobie lepiej. Bedziesz mial satysfakcje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 mhm chyba bede musial o tym pomyslec ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Chieftec i tylko Chieftec i tylko CHieftec. Jakoscia mu niedorównuje nawet Enligt czy jakis inny Cyber mirror , a w dodatku ba bardzo dobre zasilacze 250Wat działa lepiej od kazdej 300 a nawet i 400Wat. Aha i są mocowania na 3 Wentylatory 80mm (MKa11 :P ) Hehe są 4 :P to że ktoś połamał to już inna sprawa :P Są 3 plus jedno wbudowane w szyne od HDD, i nic nie połamałem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tequila66 Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Pisze jeszcze raz bo widze, ze nikt nie ma ochoty mi odpisac :( . Looknijcie troche wyzej. Tam napisalem co mnie interesuje. Czekam na odpowiedz. Dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Pisze jeszcze raz bo widze, ze nikt nie ma ochoty mi odpisac :( . Looknijcie troche wyzej. Tam napisalem co mnie interesuje. Czekam na odpowiedz. Dzieki. Ja mam i polecam fell V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Dzisiaj widziałem czarne kieszenie do hddków (standard Optimusa) i przyjrzałem się Cyber Mirrorowi - ma 2 wiatraki z przodu + 1 z tyłu, zasilacz HuntKey - czyli IMHO cienizna - ale i tak najlepszy w Modecomach :P BTW: spaliłem dzisiaj jakiś zasilacz Codegena w firmie :P nie wytrzymał P4 2,0 @ 2,4 i GF4 ti 4600 340/770 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
global Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 gdzie te kieszenie widziales? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...