Skocz do zawartości
global

Cyber Mirror vs Feel V

Rekomendowane odpowiedzi

Chcialem zmienic moja zasluzona obudowe na jakas Modecoma(chce tam wsadzic moja ukochana ecs k7s5a:)). Ktora z tych obudow jest lepsza? Z tego co wiem Cyber Mirror ma 3 wiatraki i moze byc glosno ale mi to nie przeszkada :) Podajcie plusy i minusy tych obudow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mirror RulezZ!! Składałem na niej już 2 kompy qmplom :wink:

Jest to chyba najlepsza obudowa Midi Jaką widziałem:) Nie widziałem niestety jeszcze Enlighta 7237, bo chyba tylko on może się mieżyć z Mirrorem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a tam - pospamuje :)

mam do sprzedania Chiefteca Scorpio TX-10, który jakością wykonania przebija nawet Enlighty - zasilacz 250W ale zjada na śniadanie wszystki HuntKey'e :P - sprzedam za 350 PLN - a to lepszy zakup od cybermirrora

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chieftec i tylko Chieftec i tylko CHieftec.

Jakoscia mu niedorównuje nawet Enligt czy jakis inny Cyber mirror , a w dodatku ba bardzo dobre zasilacze 250Wat działa lepiej od kazdej 300 a nawet i 400Wat. Aha i są mocowania na 3 Wentylatory 80mm (MKa11 :P )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoscia mu niedorównuje nawet Enligt czy jakis inny Cyber mirror , a w dodatku ba bardzo dobre zasilacze 250Wat działa lepiej od kazdej 300 a nawet i 400Wat. Aha i są mocowania na 3 Wentylatory 80mm (MKa11 :P )

Hehe są 4 :P to że ktoś połamał to już inna sprawa :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich!

Mam zamiar zlozyc kompa i chce kupic takze obudowe Cyber Mirror tylko, ze nie wiem jakiej firmy jest ten zasilacz i czy pociagnie sprzet z antkiem 1800+@2000+,gf4 ti4200,jakies dodatkowe wiatraczki :D i pare innych rzeczy(dysk,cd,sb.live!...).Jesli ma ktos ta obudowe z podobna konfiguracja to prosilbym o wypowiedzenie sie. Z gory dziekuje!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja niestety jak narazie znalazlem tylko zaslepki do cd i dvd i to jeszcze tylko dla lg w komputroniku sa. W kilorach o ile pamietam czarnym :) zlotym i chyba jeszcze jakims innym, ale nie jestem pewnien ;]

Chlopie pomaluj sobie lepiej. Bedziesz mial satysfakcje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe są 4 :P to że ktoś połamał to już inna sprawa :P

Są 3 plus jedno wbudowane w szyne od HDD, i nic nie połamałem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pisze jeszcze raz bo widze, ze nikt nie ma ochoty mi odpisac :( . Looknijcie troche wyzej. Tam  napisalem co mnie interesuje. Czekam na odpowiedz. Dzieki.

Ja mam i polecam fell V

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj widziałem czarne kieszenie do hddków (standard Optimusa) i przyjrzałem się Cyber Mirrorowi - ma 2 wiatraki z przodu + 1 z tyłu, zasilacz HuntKey - czyli IMHO cienizna - ale i tak najlepszy w Modecomach :P

BTW: spaliłem dzisiaj jakiś zasilacz Codegena w firmie :P nie wytrzymał P4 2,0 @ 2,4 i GF4 ti 4600 340/770 :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...