MKa11 Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 W sklepie :)) firmy w której pracuję :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tequila66 Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 No to ja juz nie wiem co mam zrobic :( .Gdzies na forum czytalem, ze HuntKey to spoko zasilacz a tu czytam, ze MKa11 twierdzi, ze to kaszanka. Wiec jak to jest naprawde. Mam brac tego Mirrora, czy nie :?: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 to nie tak :)) ze zwykłych zasilaczy HuntKey'e są jednymi z lepszych ale i tak nie mają porównania do firmowych obudów :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tequila66 Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 i przyjrzałem się Cyber Mirrorowi - ma 2 wiatraki z przodu + 1 z tyłu, zasilacz HuntKey - czyli IMHO cienizna - ale i tak najlepszy w Modecomach :P Ale przeciez Cyber Mirror nie ma zasilacza HuntKey, przynajmniej tak mozna wywnioskowac z www.modecom.pl. Zatem jak to jest :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Mi sie tam podoba ten mirror tylko chyba nie wytrzyma pnowej dwu procesorowej plyty ;[[[ trzeb abedzie wydac jakies 300 zl na nowy 400W :/ Ale sama obudowa jest super zaje*****. Latwo sie wszystko do niej pakuje full miejsca jest ;]] dobra wentylacja i jest ok ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tequila66 Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Zdecydowalem sie i biore Cyber Mirrora :D Otrzymalem dzisiaj maila od komputronika z zapewnieniem, ze zasilacz spokojnie pociagnie moj konfig. 8) . Nara wszystkim :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 No i dobrze napewno nie pozalujesz ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...