Majes86 Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2021 Witam, kupiłem laptopa z zainstalowanym systemem Windows 10 prof. Musiałem na szybko przejść przez początkową konfigurację i klikałem wszystko bez przemyśleń. Czy jest możliwość wrócenia do tego? Od 6:15 na poniższym filmiku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2021 Start => Ustawienia => Aktualizacja i zabezpieczenia => Odzyskiwanie => Resetuj ustawienia komputera do stanu początkowego => Rozpocznij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking34 Opublikowano 12 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2021 Witam. Nie chce zakładać nowego wątku a mam podobny problem. Kupiłem od znajomego laptopa z Win10. Koles przed sprzedażą przywrócił soft do stanu początkowego i postawił winde na nowo, z tym że Windows jest zarejestrowany na jego konto w MS. Mam innego laptopa z Win10/ przesiadka z Win8/, gdzie nie zakładałem żadnego konta w MS i wszystko śmiga tak jak powinno. Moje pytanie brzmi- czy jak na tym "nowym" laptopie przywrócę go do stanu początkowego, to muszę logować się w MS ? Lub ewentualnie jak zrobić by konto tego windowsa było juz tylko na mnie , nie na kolegę. Pozdrawiam V34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...