Koz@k Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 od jakiegos czasu przy ogladaniu filmow pokazywaly mi sie na ekranie jakies niebieskie i czerwone pikselki. 2 dni temu to samo sie zaczelo dziac z filmami z colina 3 i w samym menu na tym filmie w tle tez sa ale w samej grze juz nie. Co to moze byc bo przy filmach jest to strasznie wqrwiajace? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Zainstaluj na nowo system. Ja mialem to samo na filmach ale tylko przez 1-2sek. przy przewijaniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 dysk jest wlasnie po formacie a piksele zostaly i nie wiem czy to monitor, grafa, stery czy kodeki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Hmm?? To coś może z kodekami , ja mam zainstalowane tylko: DIVX 5.05PRO XVID AC-3 CODEC Jak to nie to to może coś z grafą,też miałem tegotypu podejrzenia co do swojej ale po instalacji systemu chodzi teraz wszystko OK. Popraw jej chłodzenie albo zmniejsz taktowanie i zobacz czy dzieje się to samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Coś z kodekami, albo samym MediaPlayer'em. Filmy spróbuj uruchomić z innym playrem np. Divx Player (coś co nie bazuje na MP), chyba że już próbowałeś :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 juz probowalem innych playerow i roznych kodekow ale meczy mnie ten problem w colinie w filmach te kropki mam od 2 tygodni nawet po formacie a w colinie od wczoraj :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 od jakiegos czasu przy ogladaniu filmow pokazywaly mi sie na ekranie jakies niebieskie i czerwone pikselki. 2 dni temu to samo sie zaczelo dziac z filmami z colina 3 i w samym menu na tym filmie w tle tez sa ale w samej grze juz nie. Co to moze byc bo przy filmach jest to strasznie wqrwiajace? "odkrec" grafe albo pozycz inna od kogos i potestuj :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 mialem coś podobnego, ale na rivie TNT (stb velocity 4400); padły chyba pamieci na karcie (albo cos innego, juz nie pamietam); Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVENGER Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 mialem coś podobnego, ale na rivie TNT (stb velocity 4400); padły chyba pamieci na karcie (albo cos innego, juz nie pamietam); :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...