romeorunner Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Elo mam pytanko co się dzieje z moim komputerem restartuje się on co kilka minut jak gram w gry to potrafi się wogule nie zawieśić a windzie odrazu zwich no a największy problem to to że jak coś chce ściągnąć z netu to po restarcie usówa on wszystko co sciągnol a żeby było fajniej to przyniosłem do siebie kompa kolegi u niego mógł działać całe dni bez restartu a umnie zaczoł się restartować!!!! mam modem HIS od SDI czy to on może powodować te restarty????????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Albo coś ci się wali sieć elektryczna (gniazdko, kable) :roll: :? (skoro komp kumpla u ciebie wariuje a u niego nie :roll: ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lockhed Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Elo mam pytanko co się dzieje z moim komputerem restartuje się on co kilka minut jak gram w gry to potrafi się wogule nie zawieśić a windzie odrazu zwich no a największy problem to to że jak coś chce ściągnąć z netu to po restarcie usówa on wszystko co sciągnol a żeby było fajniej to przyniosłem do siebie kompa kolegi u niego mógł działać całe dni bez restartu a umnie zaczoł się restartować!!!! mam modem HIS od SDI czy to on może powodować te restarty????????????? Jak nie masz SP1/SP3 (nie wiem jakiego systemu uzywasz) i nie instalowales latki do SDI (dostepna np. na www.infojama.pl) to przyczyna restartu kompa moze byc SDI. Tym bardziej jezeli u kolegi Twoj komp chodzil (a on ma siec lokalna/lub nie uzywal netu wogole). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 mam win xp bez poprawek i mam zainstalowanom poprawke do SDI a co do zasilania to mam skoki napięcia ale nigdy wcześniej nic takiego sie nie robiło wypróbowałem już 3 zasilania i nic gniazdko co prawda ledwo trzyma się w ścianie ale czy to może być powodem restartów???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 mam win xp bez poprawek i mam zainstalowanom poprawke do SDI a co do zasilania to mam skoki napięcia ale nigdy wcześniej nic takiego sie nie robiło wypróbowałem już 3 zasilania i nic gniazdko co prawda ledwo trzyma się w ścianie ale czy to może być powodem restartów????Tak, to może być problem, ponieważ jeżeli masz ruszające się gniazdko mogą pojawić się stany nieustalone napięcia (coś może niezabardzo stykać i iskrzy) i tu twoja zasiłka może nie odfiltrować tego w wystarczają cym stopniu i komp się restartuje, bo płyta nie dostaje sygnału power good z zasiłki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...