kikan26162 Opublikowano 12 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2021 Witam strasznie mi zależy aby przypomnieć sobie tytuł pewnej gry jestem w stanie nawet zapłacić osobie która wskaże mi tytuł tej gry a teraz przedstawię wszystko co pamiętam nazwa była prawdopodobnie 2 członowa główna postać to był blond viking z toporem który mógł aktywować swoją moc taki rage i w grze chodziło o to aby zabijać stworki przechodzić coraz trudniejsze lvle expić postać i otwierać skrzynki pamiętam że była jedna taka fioletowa ze smokiem z której dostawało się legendarne fioletowe przedmioty które miały gwiazdki im więcej gwiazdek tym lepsza broń i można było mieć lepsze klasy itp grało się tylko na klawiaturze i gra była dostępna na Facebooku oraz na ich stronie można było grać w nią ze znajomymi była też zielona postać z łukiem kobieta i z kuszą to jedyne co pamiętam :< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 13 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2021 (edytowane) Pytanie nadaje się do tego tematu PS. Nie kojarzę gierki. Edytowane 13 Marca 2021 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...