Slayer Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Zaznaczam, że nie chodzi mi tu o żadne wojny. Ja zakładam, że odpowiednik Intela może mieć niższy zegar przy tej samej wydajności. Ale czy nie zauważyliście dziwnej rzeczy- podawane wymagania gier, szczególnie tych nowszych opisują przypadki, że zalecany procesor to np. 2 Ghz PIV lub Celeron lub Athalon XP 2 Ghz 8O Nie wydaje się dziwne, że odpowiednik 2.5 Ghz PIV jest stawiany na równi ze słabszym 2 Ghz PIV czy nawet Celeronem? Nie przypuszczam, żeby wykorzystanie jednostki SEE2 dało takiego kopa dla CPU. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 A mi sie wydaje że te wymagania są podawane przez jakiś kretynów którzy myślą że athlon XP 2000 ma taktowanie 2 GHz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 dokldanie mam to samo odczucie - koles ktory cale zycie siedzi przy grze ma czasem bardzo blade pojecie o tym przy czym siedzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Wymagania co do gier dla AMD podawane są w postaci dla laików, czyli w PR (pentium rating), bo takie są oficjalne oznaczenia procków. Im mniejszy zegar tym wydajność AMD większa w stosunku do rzeczywistego zegara. Przy najmocniejszych procach różnica się zaciera, a nawet przewagę zyskuje Intel (ze względu na dopasowanie architektury do prędkości zegara - NetBurst). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 no nie wiem w wymaganiach gier nigdy nie spotaklem sie z czyms takim. Zazwyczaj jest napisany pentium iles tam lub jego bliski odpowiednik. A zreszta nie widzialem gry ktora wymagala by 2 Ghz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 to zobaczysz doom'a 3 :D moze nie minimalne ale w optymalnych ma 2.5 :D a nim to nie wiem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 to zobaczysz doom'a 3 :D moze nie minimalne ale w optymalnych ma 2.5 :D a nim to nie wiem :D niestety dopiero w przyszlym roku a do tego czasu to wiekszosc i tak pozmienia procki na jakies 3-3,5 ( Ghz lub PR ) wiec bedzie looz na moim zlomie alfa doom3 chodzi nawet przyzwoicie wiec jezeli nic sie nie zmieni bedzie spoko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 co do dooma, no tu nie ma się co oszukiwać nieważne czy 2ghz czy 2000+ i tak będzie szarpać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 to zobaczysz doom'a 3 :D moze nie minimalne ale w optymalnych ma 2.5 :D a nim to nie wiem :D niestety dopiero w przyszlym roku a do tego czasu to wiekszosc i tak pozmienia procki na jakies 3-3,5 ( Ghz lub PR ) wiec bedzie looz na moim zlomie alfa doom3 chodzi nawet przyzwoicie wiec jezeli nic sie nie zmieni co do wymagan bedzie spoko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 a wlasnie wiecie gdzie sciagnac ta alfe :oops: bo do tej pory nie mam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 sorrcia za tyle postow ale jak pisalem to cos mi sie forum zwiesilo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 a wlasnie wiecie gdzie sciagnac ta alfe :oops: bo do tej pory nie mam :) z kazza lub z muła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_bn Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 A poco wogule grac w tego dooma? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 A poco wogule grac w tego dooma? A Po co ty wogóle siedzisz na tym forum ? W wielu postach dajesz idiotyczne ,bezsensowne odpowiedzi, nikomu nic nie pomagasz, tylko się nabijasz z ludzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_bn Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Odbiore to jako komplement :D Btw siedze na forum bo pada deszcz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Odbiore to jako komplement :D Btw siedze na forum bo pada deszcz Z wielu postów wynika że ciebie tu nic nie interesuje, tylko wcinasz sie w różne tematy i wprowadzasz haos, my chcemy mieć normalne forum,niepotrzebujemy takich ludzi. Zacznij podchodzić do tego z odrobiną profesionalizmu i zainteresowania. Cały czas siejesz zamieszanie na forum!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_bn Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 To chyba niebyl komplement 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Odbiore to jako komplement :D Btw siedze na forum bo pada deszcz Z wielu postów wynika że ciebie tu nic nie interesuje, tylko wcinasz sie w różne tematy i wprowadzasz haos, my chcemy mieć normalne forum,niepotrzebujemy takich ludzi. Zacznij podchodzić do tego z odrobiną profesionalizmu i zainteresowania. Cały czas siejesz zamieszanie na forum!!!!! CAłkowicie sie z Tobą zgadzam... chociaż każdemu zdarzy sie głupi post... ale przecież nie co drugi... Tacy użytkownicy forum powinni być jakoś ostrzegani przez moderatorów... :idea: BTW: nie znacie jakiejś stronki albo ftpka z tym Doomem bo na kazie i emule mam ciach!owe transfery... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Odbiore to jako komplement :D Btw siedze na forum bo pada deszcz Z wielu postów wynika że ciebie tu nic nie interesuje, tylko wcinasz sie w różne tematy i wprowadzasz haos, my chcemy mieć normalne forum,niepotrzebujemy takich ludzi. Zacznij podchodzić do tego z odrobiną profesionalizmu i zainteresowania. Cały czas siejesz zamieszanie na forum!!!!! CAłkowicie sie z Tobą zgadzam... chociaż każdemu zdarzy sie głupi post... ale przecież nie co drugi... Tacy użytkownicy forum powinni być jakoś ostrzegani przez moderatorów... :idea: BTW: nie znacie jakiejś stronki albo ftpka z tym Doomem bo na kazie i emule mam <font color="#FF0000">[ciach!]</font> transfery... siciagnij najnosza kazza (ja mam z www.underpl.org) mozesz wymusic transwer takim akceleratorem ja ustawilem 30 Kb i tyle lecialo ... ps. co do tych glupich postow ... to popieraw was w 100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_bn Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Odbiore to jako komplement :D Btw siedze na forum bo pada deszcz Z wielu postów wynika że ciebie tu nic nie interesuje, tylko wcinasz sie w różne tematy i wprowadzasz haos, my chcemy mieć normalne forum,niepotrzebujemy takich ludzi. Zacznij podchodzić do tego z odrobiną profesionalizmu i zainteresowania. Cały czas siejesz zamieszanie na forum!!!!! CAłkowicie sie z Tobą zgadzam... chociaż każdemu zdarzy sie głupi post... ale przecież nie co drugi... Tacy użytkownicy forum powinni być jakoś ostrzegani przez moderatorów... :idea: BTW: nie znacie jakiejś stronki albo ftpka z tym Doomem bo na kazie i emule mam <font color="#FF0000">[ciach!]</font> transfery... NIerozumiem... czy pytanie poco grac w dooma jest glupie?? Dobrze ze nienapisaliscie mi zebym poszukal odpowiedzi w tematach :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...