AndyN Opublikowano 13 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2021 Kupiłem taki zestaw: Corsair Vengeance LPX, DDR4, 16 GB, 4400MHz, CL19 Dobry wybór? Warto było kupić? Na jakich kościach te pamięci bazują? W planach Ryzen 7-9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyr83 Opublikowano 13 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2021 9 minut temu, AndyN napisał: Kupiłem taki zestaw: Corsair Vengeance LPX, DDR4, 16 GB, 4400MHz, CL19 Dobry wybór? Warto było kupić? Na jakich kościach te pamięci bazują? W planach Ryzen 7-9 Pamieci calkiem spoko, ale na Ryzenie najlepsza wydajnosc uzyskasz ustawiajac ram 1:1 z infinity fabric wiec 3600 i jak najnizsze opozienia. Ewentualnie mozesz infinity sprobowac podkrecic na 3733 / 3800 i na tyle ustawic ram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 13 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2021 Pobierz "węża" i pokaż. http://www.softnology.biz/files.html Przykład: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 13 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2021 Dziękuję za odpowiedź Na razie kupiłem pamięci w promocji, stąd ich impulsywny zakup. Reszta gratów dopiero czeka na zakup. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...