kobu Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2021 Wczoraj sformatowałem komputer i mój problem to konto microsoft Za każdym razem jak włączam laptop to muszę podać pin kąta microsoft jak usunąć problem ( a w nawiasie czy jest program korekta do zmieniania liter w słowach a na ą czy ę,ż,ź ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2021 Napisz jeszcze raz i po polsku co zrobiłeś . Bo jak by to był format partycji z systemem to windowsa by na niej nie było . Oprócz formatu musiałeś zrobić coś jeszcze np. reinstalacja OS albo przywracanie systemu z ukrytej partycji jak to jest lapek a nie desktop . Jak nie możesz się zalogować do systemu a chcesz zresetować kod PIN to użyj Instrukcji z tego linka , sama instrukcja jest po angielsku więc znajomość języka angielskiego konieczna . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobu Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2021 2 godziny temu, reyden napisał: Napisz jeszcze raz i po polsku co zrobiłeś . Bo jak by to był format partycji z systemem to windowsa by na niej nie było . Oprócz formatu musiałeś zrobić coś jeszcze np. reinstalacja OS albo przywracanie systemu z ukrytej partycji jak to jest lapek a nie desktop . Jak nie możesz się zalogować do systemu a chcesz zresetować kod PIN to użyj Instrukcji z tego linka , sama instrukcja jest po angielsku więc znajomość języka angielskiego konieczna . Formatowanie było szybkie do stanu początkowego Kilka razy robiłem format i pierwszy raz pojawił mi się ten problem nie wiem co zrobić i nie zweryfikowałem konta Wiem że z tego konta nie będę korzystać i chce go usunąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2021 Nie ma znaczenia czy formatowanie szybkie czy pełne , to nie mogło być formatowanie bo system by nie wstał po tym ( bo by nie miał z czego wstać , format to usuwanie danych z nośnika czy partycji , zresztą nie wiem czy działający system pozwolił by sformatować partycję C ) . Może to było przywracanie systemu ( windowsowe czy z partycji recovery ) i coś poszło nie tak w trakcie przywracania albo samo obraz z systemem był uszkodzony . Rozumiem że w ogóle nie możesz się zalogować do OS . Próbowałeś opcji z resetowaniem PIN ? Chyba że w systemie jest inne konto z uprawieniami admina to można z jego poziomu usunąć to problematyczne konto . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...