peseq Opublikowano 16 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2021 Hej.Chciałbym się Was zapytać o podstawkę. Taka, żeby zmieściła klawiaturę i mysz, kiedy sobie siedzę na sofie z wyprostowanymi nogami.Szukałem chyba wszedzie i niestety nic, co mogłoby pasować. Jedyne co znalazłem to pod laptopy - za małe. Przeważnie 60cmX40cm.Ja szukam czegoś około 100cm X 40cm. Wysokość około 30 cm.Poradzi ktoś? Czy samemu strugać? Hehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 16 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2021 W sklepach komputerowych to o takie coś może być ciężko . Może sklepy meblowe albo markety budowlane - jakieś podstawki pod monitory czy nadstawki na biurka itp., w skrajnym przypadku DYI jak masz miejsce , sprzęt , czas i umiejętności albo kolegów którzy takie coś by zrobili z drewna albo tworzywa sztucznego . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 16 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2021 Czyli mówisz ciężko. Chyba sam sobie takie coś zrobię. Płyta multiplex i jakieś nóżki z drzewa. Trzeba będzie wyciągnąć wkrętarkę, i minimalistyczne umiejętności:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...