mostom Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Czy spotkał się ktoś z tą pastą opakowaną w białą strzykawkę bez żadnych naklejek - kupiłem takie coś (sprzedawca zapewniał, że to jest ta pasta) ale ja nie jestem na 100 % przekonany czy to nie jest n.p. Arctic Silver II. Da się to jakoś organoleptycznie sprawdzić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Czy spotkał się ktoś z tą pastą opakowaną w białą strzykawkę bez żadnych naklejek - kupiłem takie coś (sprzedawca zapewniał, że to jest ta pasta) ale ja nie jestem na 100 % przekonany czy to nie jest n.p. Arctic Silver II. Da się to jakoś organoleptycznie sprawdzić ?a) cena ;) B) fotki z http://www.arcticsilver.com/as3.htm c) specyficzny zapach innych wlasciwosci raczej nie sprawdzisz :) ---------- How to make sure you have real Arctic Silver. REAL Arctic Silver thermal compound comes in a white tube with our silver and black label. The product will be labeled as either Arctic Silver, Arctic Silver II or Arctic Silver 3 depending on when it was produced. No Arctic Silver products leave the factory without a silver label and our labels do not fall off! The tube is approximately 1/3 full and the compound is very bright silver. (Greenish-silver for Arctic Silver 3) If you were told that you were getting Arctic Silver, but received a small syringe with the red cap or you received a syringe that looks like ours, but did not have a label or contained compound that was not the proper color, please contact us immediately at: fake@arcticsilver.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lockhed Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Czy spotkał się ktoś z tą pastą opakowaną w białą strzykawkę bez żadnych naklejek - kupiłem takie coś (sprzedawca zapewniał, że to jest ta pasta) ale ja nie jestem na 100 % przekonany czy to nie jest n.p. Arctic Silver II. Da się to jakoś organoleptycznie sprawdzić ? A moze to Titan co ? Nic zupelnie na strzykawce nie jest napisane ? I ile za to zaplaciles - moze to cos wiecej wyjasni ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 a) cena ;) B) fotki z http://www.arcticsilver.com/as3.htm c) specyficzny zapach innych wlasciwosci raczej nie sprawdzisz :) a) 33 zł B) wygląda podobnie - pasta jak i strzykawka (tylko bez naklejki) c) "specyficzny" - to znaczy jaki? Zastanawiam się czy im tego nie oddać i kupić jakąś w oryfinalnym opakowaniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 a) cena ;) B) fotki z http://www.arcticsilver.com/as3.htm c) specyficzny zapach innych wlasciwosci raczej nie sprawdzisz :) a) 33 zł B) wygląda podobnie - pasta jak i strzykawka (tylko bez naklejki) c) "specyficzny" - to znaczy jaki? Zastanawiam się czy im tego nie oddać i kupić jakąś w oryfinalnym opakowaniu. No Arctic Silver products leave the factory without a silver label and our labels do not fall off!a zapach.... noo.... specyficzny :D nie wiem jak opisac. w opakowaniu nie dostaniesz, sa sprzedawane jako strzykawki, bez pudelka, woreczka i takich tam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Wszedłem na stronę producenta i tam jest coś takiego: No Arctic Silver products leave the factory without a silver label and our labels do not fall off! Czy na tej podstawie mogę oddać tę pastę ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 w opakowaniu nie dostaniesz, sa sprzedawane jako strzykawki, bez pudelka, woreczka i takich tam ;) Ale naklejki w takim razie powinny być - tak jak producent pisze. Idę do nich z wydrukiem ze strony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 idz jak najbardziej :) na przyszlosc nie kupuj byle czego i uzywaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno21 Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Moja i wszystkie kture widzialem maja srebna naklejke na bialej strzykawce z ladnym napisem artic silver 3 no i kontystencja ruzni sie od tytana jest szara, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Powiem tylko tyle, otwórz tubke, wyciśnij troszeczke pasty i zobacz jaką ma konsystęcje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Powiem tylko tyle, otwórz tubke, wyciśnij troszeczke pasty i zobacz jaką ma konsystęcje.Napisałem do dystrybutorów tej pasty na Polskę - i jedna firma obsługuję sklep w którym kupiłem tę pastę. Raczej to nie podróba, ale jeszcze mam im przysłać oznaczenia ze strzykawki - zobaczymy co mi odpowiedzą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...