alsen685 Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2021 Witam! Jak w temacie poszukuję zegarka w przedziale cenowym od 150 do 250 zł. Osobiście zastanawiałem się nad Smartwatch LENOVO Blaze HW10H który można wyrwać za 200 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawola223 Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2021 (edytowane) ja ( i wiele pewnie osób ) ostatnio kupiłem, bo cena zacna i wiele bardzo dobrych opinii. https://www.amazon.pl/dp/B07VD832B5/ jestem baaardzo zadowolony wiec zastanów się i jak masz budżet to kup. Edytowane 20 Marca 2021 przez kawola223 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2021 Gdybym nie wyrwał garmina vivoactive od operatora za friko też bym się rozglądał za amazfit'em. Ewentualnie hujawej ale to już większy hajs. Wg mnie nie ma nic na androidzie co warte uwagi bo bateria max 2 dni, tym bardziej zgniłe jabłko... Mnie vivoactive woła o prund co 4-5dni i jest to irytujące... 8-10dni to taki minimum co "smart" zegarek powinien trzymać ale to moja opinia ale z nią jest jak z d. każdy ma swoją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...