andr_w Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2021 (edytowane) Potrzebuję kupić dwa telefony do firmy, które będą służyły do rozmów z klientami, także musi być dobra bateria i na androidzie bo jeden z nich będzie tymczasem służył też jako router do neta bo zamierzam wziąć nielimitowany internet . Telefony będą z oferty t-mobile, także który model najlepiej wybrać z powyższej sieci? Który jest najmniej awaryjny i nie drogi? Edytowane 18 Marca 2021 przez andr_w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obijak Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2021 Nie wiem jak z awaryjnością,mam dopiero od ok. 2 tyg Samsung M51, net łapie ładnie,android 11 bateria ok. głośnik do rozmów i mikrofon wyraźny. mam LTE NJU do YOU TUBE i w pracy walczy po 7-8 h dziennie.Na razie działa płynnie. Nie kupuj z abonamentem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...