ishrn Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 mam zamiar nabyc tego radka i w miare mozliwosci kiedys go softwarowo podrasowac, ale tu ludzie pisza, ze nawet taki chieftec moze poleciec, kurcze mam sie zaczac bac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 ludzie dziwne rzeczy mowia - wiesz najlepiej sprzedaj komputer mieszkanie i zamieszkaj w jaskini i wtedy nic ci nie bedzie padac, nikt cie nie okradnie i zasilacz ci sie nie spali jak nie zobaczysz to sie nie przekonasz FORUM TO NIE WROZKA!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Uspokoję cię: looknij dobrze na mój podpis. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ishrn Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 czyli co, wszystko sie moze zdarzyc... nawet z chiefteciem? ja dziekuje, nie po to kupowalem te obudowe, zeby ryzykowac utrate calego sprzetu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 nie powinno ci sie nic stac ze sprzetem patrz podpis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ishrn Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 ze wszystko sie moze zdarzyc, to ja rozumie taka madrosc... ale nie po to kupowalem te obudowe, zeby ryzykowac utrate calego sprzetu... pozostale posty napawaja mnie umiarkowanie optymistycznie pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi_tom Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Koles czy ty jestes Po****** :?: TO FORUM TO NIE JEST SALON WRÓŻBIARSKI:!: Nawet najleprze zasilacze Anteca ktore maja po 550W moga pasc. Chodzby z powodu takiego ze byl walniety od poczatku:!: Wiec wyluzuj tylko i popatrz CO TEN ZASILACZ potrafi. Ludzie maja Na mase podrasowane sprzety i jakos im nie pada :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Mi r9500@9700 smiga bezproblemowo nawet na Fortronie 300W, wiec nie widze powodu do obaw. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Bez nerwów napewno wytrzyma, ja swój spaliłem bo mi radek po vmodzie złapał zwarcie ale było git do tego czasu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...