Rafq25 Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2021 Jest sobie strona, na którą mogę wejść tylko przez stary IE https://ebok.anwim.pl/ Na chrome i Firefox mam biały ekran, strona jak się ładuje to widać, że korzysta z Javy. Ktoś podpowie mi jak to ustawić, aby działało na wszystkich przeglądarkach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyr83 Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2021 1 godzinę temu, Rafq25 napisał: Jest sobie strona, na którą mogę wejść tylko przez stary IE https://ebok.anwim.pl/ Na chrome i Firefox mam biały ekran, strona jak się ładuje to widać, że korzysta z Javy. Ktoś podpowie mi jak to ustawić, aby działało na wszystkich przeglądarkach ? Mnie ta strona sie normalnie otwiera na Chrome. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafq25 Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2021 No właśnie a mi na 3 kompach nie.. Wyłączyłem w pełni kasperskiego i nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alwego Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2021 Spróbuj zainstalować firefoxa w wersji ESR i na pewno to nie kwestia flasha tylko javy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafq25 Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2021 Support powiedział, że nie używają flasha. Ale kto wie. Zainstalowałem i nic.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zabuza Opublikowano 22 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2021 Wlacz obsługa java skryptów w przeglądarce. Jeśli masz włączone a strona nie działa to wina najprawdopodobniej jest w windowsie a raczej w tweakach, które zrobiłeś 😄 (windows defender) trzeba też ustawić z poziomem zabezpieczenia a nie tylko Kasperskiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafq25 Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2021 Hm nic nie zmieniałem. Możesz nakierować mnie gdzie to poszukać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zabuza Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2021 https://www.enable-javascript.com/ Zobacz tu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafq25 Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2021 Tak to mam włączone, javascript działają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zabuza Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2021 Zaloguj się do panelu Orange i zobacz czy masz wlaczone usługę Cybertarczy. Edit: Ewentualnie sprawdz czy działą ci w Fireoxie w trybie Incognito (lewy ctr+shift+p) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...