ganes Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2021 (edytowane) Witam. Mam problem z monitorem Asus... wyświetla szare poziome linie w grach, filmach, programach . Może ktoś wie jak rozwiązać ten problem? Edytowane 21 Marca 2021 przez ganes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2021 Daj jakieś normalne zdjęcie bo to co dałeś wcześniej nie wiele pokazuje , można powiedzieć że prawie nic nie widać jeżeli chodzi o sugerowane błędy . Jak możesz to podłącz monitor do innego źródła sygnału - sprawdzisz wtedy czy problem leży po stronie samego monitora czy to tylko kwestia systemu . Druga opcja to wejść do biosu / uefi i sprawdzić czy tam też będą szare linie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ganes Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2021 (edytowane) Sorry już się poprawiam. Podłączałem monitor przez display port, hdmi testowałem kilka kabli i brak zmian. Wychodzi na to, ze w biosie nie ma pasków i co teraz? Tutaj zdjęcie z discorda. A tutaj bios. Edytowane 21 Marca 2021 przez ganes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...