luck^ass Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Podczas proby zainstalowania gry, ktora sciagnolem z netu (jest to plik exe) pojawia mi sie komunikat "program za duzy do umieszczenia w pamieci" czy mozna to jakos obejsc i zainstalowac gierke :?: Mam win XP i 256 MB ramu po starcie windowsa zostaje mi ok 130 mb wolne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Czym sciągałeś, czy jest to jeden plik i jaka jest jego nazwa i wielkość? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luck^ass Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Sciagalem to kaza (przyjechala do mnie 10 letnia kuzynka i musialem..) A plik to "the sims" i ma 174 mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Jak to jest z kaza to bardzo prawdopodobne ze jest to obraz CD ze zmienionym rozszerzeniem. Zmien rozszerzenie na iso i spróbuj załadować to na wirtualny napęd Cd (np. Daemon Tools) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Jak to jest z kaza to bardzo prawdopodobne ze jest to obraz CD ze zmienionym rozszerzeniem. Zmien rozszerzenie na iso i spróbuj załadować to na wirtualny napęd Cd (np. Daemon Tools) możliwe!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 albo wypal ten plik alkocholem albo clonem i bendzie git Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harryztybetu Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 jak masz zamało ramu, możesz dokupić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 jak masz zamało ramu, możesz dokupić... zajefajnista rada koleś !!! LOL z ciebie niesamowity !!! myslisz ze o taka odpowiedz mu chodzilo ?? ;) - burakiem przywaliłeś... pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...