Arbuzik Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2021 Witam serdecznie ! Mam problem z usunięciem Kodu PIN po wejściu Ustawienia>Konta>Opcje logowania Po starcie systemu mam PIN powinienem go mógł zmienić ,ale pisze mi że "Kod PIN funkcji Windows Hello Ta opcja jest aktualnie niedostępna. Kliknij aby dowiedzieć się więcej". I nie mam pojęcia jak go zmienić albo najlepiej usunąć go :\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2021 A co się wyświetla, jak klikniesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arbuzik Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2021 Dowiedz się więcej i Niestety ten numer PIN nie działa w przypadku zasobów organizacji. Naciśnij lub kliknij tutaj aby rozwiązać problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...