DewoIf Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2021 Czy komputer nie będzie miał za ciepło? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2021 Nie sądzę. Mnóstwo przestrzeni z każdej strony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyr83 Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2021 Moze miec za cieplo latem jak poddasze jest zle zaizolowane i slonce przygrzeje 😉 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus1 Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2021 Fakt. Mam ten sam problem. I jeszcze ściany południe/zachód. Musiałem założyć klimę na pięterku.Wysłane z mojego M2007J3SY przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...