Dexete Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2021 Cześć, Mam problem z laptopem- model msi ge72mvr, jakiś czas temu ucięło mi prędkość na przesyłu na wifi do ok 10Mb/s, inne sprzęty działają normalnie w okolicach 300Mb/s. Sterowniki zaaktualizowane, w "stan wi-fi" szybkość jest określona na 866,7Mb/s, laptop jest podłączony przez 5ghz jak cała reszta urządzeń, nie ma różnicy po zmianie na 2,4ghz. Co ciekawe po podłączeniu do hot-spota z telefonu prędkość jest identyczna na wszystkich urządzeniach włącznie z laptopem więc karta sieciowa raczej działa normalnie. Dostawca to UPC, model modemu: CH7465lg-lc. Co ciekawe kiedyś działało normalnie. Reinstalowałem sterowniki karty, resetowałem router, nic nie pomogło, może ktoś miał już taki problem Dokładny model karty: Killer Wireless-n/a/ac 1435 Wireless Network Adapter Będę wdzięczny za pomoc bo wolałbym uniknąć reinstalowania windowsa bo to i tak może nic nie zadziałać/ Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zabuza Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2021 Sterowniki masz do E2200, E2205, E2400, czy E2500? Zobacz ustawienia z antywirem (wyłącz i spawdz) pokaz zrzut z menadzera zadań. Odinstaluj The Killer Control Center i tylko sam ster zainstaluj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...