Hiuiemui Opublikowano 15 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2021 @Breaky83 Wszystko fajnie, ale ten gp66 ma trochę ciemny ekran (wiem bo mój lenovo y580 ma podobną jasność), a ten gp76 to już całkiem duża krowa :) Jeszcze nie dokonałem zakupu, bo mi się nie spieszy a nie chcę kupować czegoś co nie będzie mi odpowiadać. Trochę wybrzydzam i tak czas upływa 🙂 Najlepszy byłby laptop 15,6'' z dosyć dużym tgp, ekranem min. 300 nitów. Ale jeszcze nie znalazłem takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiuiemui Opublikowano 19 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2021 Znalazłem też coś takiego i wydaje mi się, że będzie ok https://www.notebookcheck.net/Aorus-15P-XC-Laptop-review-Lots-of-computing-power-in-a-compact-case.524197.0.html Tylko nie wiem gdzie go kupić 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 19 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2021 Choćby w x-kom czy proshop , tyle że nie jest to lapek w okolicach 8k zł a raczej 9+ k zł . W proshop jest za 8 950 zł , w xk za 9100 zł , w proshop jest albo błąd w opisie albo lapek występuje w 2 wersjach z różnym taktowaniem ram - 2933 mhz i 3200 mhz . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...