Antoine332 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Witam mam od 6mies laptopa z rtx 2060 i I7 9th H posiadam najnowsze oprogramowanie Windows. Od jakiegoś czasu mam spadki fps np w world of thanks mam 140 fps i po paru sekundach spada do 50 i znowu 140 , w cyberpunku z 60 do 20 , w minecraft podobnie. Mam podpięty monitor 165hz myślałem że to wina monitora więc ustawiłem 144hz tyle ile ma laptop, monitor nie jest 4k.Proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Na początek proponuję nauczyć się prawidłowej obsługi forum i zakładać tematy tam gdzie powinny być . Co do problemu - laptop ma SSD czy tylko HDD / SSHD ? Temperatury procka / karty w porządku ? Jakie jest obciążenie CPU w spoczynku - lekkie czy coś wyraźnie "jedzie" po procku ? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antoine332 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Typ dysku twardego SSD + HDD Obciążenie CPU w spoczynku od 1% do 3% Przepraszam za temat Temperatura GPU 56 stopni w spoczynku A CPU nie wiem gdzie sprawdzić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antoine332 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Jakieś pomysły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...