ENEEJ Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Hejka w najbliższym czasie mam zamiar zakupić fotel do komputera. Stary się już rozlatuje i skrzypi jak ***** + śruby się luzują. Budżet jaki mogę wydać to 500zł. Wszystkie te typowo GEJMINGOWE odpadają bo miałem juz takie i średnie sa w wykonaniu nie mówiąc o samym odczuciu siedząc w nich parę H. Fajnie jakby fotel miał 120cm wysokości ale może być większy. Kolorystyka to czarny lub biały albo oboje. Z góry dziękuje za każdą propozycje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Na forum jest kilka tematów, wystarczy poszukać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENEEJ Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Teraz, B@nita napisał: Na forum jest kilka tematów, wystarczy poszukać. Jestem tu pierwszy raz i nie bardzo ogarniam co i jak 😕 Podesłał byś mi w miarę możliwości chodź 2 tematu o tym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2021 (edytowane) https://forum.purepc.pl/topic/378178-jaki-wygodny-fotel-pc-do-600zl/?tab=comments#comment-4069073 Jeden z licznych. Edytowane 6 Kwietnia 2021 przez B@nita Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...