DonKruuull Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Witam. Zastanawiam się nad zakupem laptopa do gier. Zależy mi na takich grach jak warzone, cs go, Valorant. RDR, nie znam się wcale. Zależy mi by był wydajny mieściły się gry, jakiś dysk ssd, tylko pytanie czy z system czy bez nie wiem ci będzie lepsze więc proszę o wyjaśnienie. Cena od 4 do 4.5k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Jak masz system w wersji BOX czy chcesz instalować Linuxa to bierz lapka bez OS . W sumie nawet jak nie masz systemu pod ręką to i tak lepsze wyjście kupić osobno lapek + osobno OS , w x-kom wersje z Win 10 są o ok.500 zł droższe , za 529 zł jest Win 10 HE PL OEM , wersja box to 599 zł . A system można zainstalować samemu , to proste i nie masz syfu od producenta lapka czy instalowanego przez sklep , poza tym instalujesz system tak jak chcesz . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iSkul Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Hej, zdecydowanie Lenovo to bardzo mocny sprzęt. Ciężko będzie coś polecić w lepszej cenie. Być może jeszcze ten laptop Cię zainteresuje: https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/laptopy-i-ultrabooki/laptopy/laptop-gamingowy-dream-machines-g1660ti-15pl55-i7-10750h-8-gb-500-gb-m-2-ssd-gtx1660ti-6gb-vram-15-6-60hz-dos Problemem jest to, że ma mniej ramu, ale zawsze w przyszłości możesz sobie dokupić kość i dołożyć. Sam ich używam od niedawna i jestem zadowolony. Też myślałem nad Lenovo, ale wybór padł na nich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leavanny Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Za 4500zł bardzo wydajny MSI GL65 z GXT1660Ti i intelem i7-6 rdzeniowym. Do tego 8GB RAM, SSD 512GB i ekran 144hz 🙂 https://www.komputronik.pl/product/695730/msi-gl65-leopard-10sdr-421xpl.html Fajny wybór za dobre pieniądze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stever Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2021 W dniu 15.04.2021 o 02:12, DonKruuull napisał: Witam. Zastanawiam się nad zakupem laptopa do gier. Zależy mi na takich grach jak warzone, cs go, Valorant. RDR, nie znam się wcale. Zależy mi by był wydajny mieściły się gry, jakiś dysk ssd, tylko pytanie czy z system czy bez nie wiem ci będzie lepsze więc proszę o wyjaśnienie. Cena od 4 do 4.5k Jeżeli potrzebujesz systemu to z systemem, jeżeli nie to bez systemu ;) W tych okolicach najlepiej wypada Legion 5 z RTX2060 dostaniesz w okolicach 4k. Warto kość ram dobrać oddzielnie, aby zachować wyższe taktowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iko55 Opublikowano 1 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2022 Witam. Poszukuje laptopa do gier. Dodam, że posiadam Lenovo Legion, ale po dwóch wymianach obudowy (wyrwany zawias) wolałbym coś innego. Fajnie by było, żeby to był jakiś 17 cali, aktualnie mam 15. Cena od 7 do 7.7 k. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X-KOM Opublikowano 2 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2022 Cześć, jeżeli szukasz laptopa typowo do gier, możemy zaproponować ASUS ROG Strix G17. Jest on wyposażony w procesor Ryzen 7, wydajną kartę RTX 3060 i 32 GB RAM. Matowa matryca ma przekątną 17,3" i odświeżanie 144 Hz. Pełną specyfikację znajdziesz poniżej: https://www.x-kom.pl/p/711027-notebook-laptop-173-asus-rog-strix-g17-r7-4800h-32gb-512-win11-rtx3060.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...