wilczu Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2021 (edytowane) Hej Do komputera A mam podłączone 2 monitory. Chcę z niego kontrolować komputer B (laptop) podłączony w tej samej sieci LAN. Ten komputer B będzie leżał na biurku w tym samym miejscu co monitory podłączone do komputera A. Potrzebuję jakieś oprogramowanie RDP, które umożliwi mi korzystanie z tego "zdalnego" ekranu laptopa jako trzeciego monitora. Innymi słowy chcę mieć 2 monitory oraz ekran laptopa pod kontrolą oprogramowania RDP Edytowane 16 Kwietnia 2021 przez wilczu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2021 O to chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczu Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Generalnie o to chodziło. Tylko że akurat ten sposób nie działa tak jak bym chciał. Owszem mogę połączyć się z laptopa A z ekranem na laptopie B. Jednak gdy uruchamiam sesję RDP z laptopa A do laptopa B, to na laptopie B pojawia się ekran blokady. Nie mogę się wtedy z nim połączyć, aby go używać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...