wfmsiekierka Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Od niedawna słucham muzyki przy użyciu komputera (dotychczas były to DAPy) i z tego powodu chciałbym się dowiedzieć jaki jest sensowny program na Windows 10 do słuchania muzyki,tworzenia playlisty itd. Powinien być w miarę łatwy w obsłudze Wysłane z mojego Redmi Note 8 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iSkul Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Hej ja używam spotify. Mam wersję premium. Oczywiście ty nie musisz, ale to daje możliwość ominięcia reklam. Program daje możliwość tworzenia playlist na tel jak i na kompie. Dodatkowo fajnym bajerem jest to, że możesz obsługiwać program który gra na kompie z pozycji telefonu. Więc leżąc na łóżku a komp stoi na biurku nie musisz wstawać. Używam od 3 lat i w sumie jestem mega zadowolony. Najlepiej zgrać się ze znajomymi i wziąć w kilka osób wtedy wyjdzie Ci 5 zł mies wiec całe nic jak za tyle możliwości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wfmsiekierka Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Hej ja używam spotify. Mam wersję premium. Oczywiście ty nie musisz, ale to daje możliwość ominięcia reklam. Program daje możliwość tworzenia playlist na tel jak i na kompie. Dodatkowo fajnym bajerem jest to, że możesz obsługiwać program który gra na kompie z pozycji telefonu. Więc leżąc na łóżku a komp stoi na biurku nie musisz wstawać. Używam od 3 lat i w sumie jestem mega zadowolony. Najlepiej zgrać się ze znajomymi i wziąć w kilka osób wtedy wyjdzie Ci 5 zł mies wiec całe nic jak za tyle możliwości.Dziękuję za odpowiedź ale chodzi mi o coś co pozwoli mi na słuchanie muzyki którą mam na dyskuWysłane z mojego Redmi Note 8 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 25 Lipca Zgłoś Opublikowano 25 Lipca Obecnie, chyba foobar2000 jest najbardziej popularny. Obsługa banalna. Sam używam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...