niki^for Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Stawiam serwera do gier uzywając neo+ i wszystko jest Ok gdy graczy jest 4 lub mniej (ping wtedy maja po 100-200 ms), gdy dołącza 5 gracz to pingi rosną gwałtownie do wielkosci ok. 2000 ms. :( Wiem, że normalnie serwery na neo w tej grze i przy 6 graczach mają pingi koło 500 ms. Pytanie brzmi: Co moze byc powodem tak gwałtownego przyrostu wartości ping? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Obciążenie łącza? Kiepski routing? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 ja tak mialem.... gralismy we 2 w stara (ja mam neo a kumpel cos tam ;)). dolaczal sie drugi gostek z neo i po paru chwilach dropowalo wszystkich, albo ping tak skakal, ze nie szlo grac :? okazalo sie, ze mial cos z systemem (format + install robia cuda ;)). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 norma :) czasami gdy gra sie do 4 jest ok :) gdy sie podlaczy 5 lacze juz nie wyrabia, wszyscy maja lagi, a za tym tez ida pingi w wysokosci 2000ms Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...