LPC Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 http://sport.onet.pl/773674,wiadomosci.html nie wien czy onet se jaja robi czy temu ruskowi padło na umysł P.S dał by mi chciaz 1 % z tej sumy bo widac ze nie ma co z kaska robic! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Eeeee tam Rusek jest znany z takich propozycji, wcześniej był Henry, później zestaw Henry + Vieira. Z dużej chmury mały deszcz. Lista życzeń Abramowicza jest długa, ale większość z tych transferów nierealna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 imho RAUL jest artystą futbolu a nie tylko doskonałym piłkarzem poza tym dla realu jest bezcenny i pewno nic nie wyjdzie z zakupu ale zarabiac banke euro na miesiąc -fuck-kto by nie chciał i to jeszcze za latanie za "fusbalą" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERQ Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Wydać 100 mln za piłkarza, koleś chyba nie ma co robic z kasą, a tak swoją drogą Real i tak nie sprzeda Raula. Kto widział jeden dobry jego mecz ten wie dlaczego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 a skad chelsea miało by miec tyle kaski ?? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Raul jest wart tak na oko ;) z 20-30 mln euro (dla realu jest jednak bezceny). Ja bym proponował raczej Zidane'a wykupić ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 a skad chelsea miało by miec tyle kaski ?? :wink:ni czelsi tylko ten rusek potentat miliarder co to dla niego utopic 500mln w jakims klubie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 a skad chelsea miało by miec tyle kaski ?? :wink:No wlasnie od tego ruska, ktoremu zachcialo sie kupic Chelsie i zrobic z niej dream team :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Ja bym proponował raczej Zidane'a wykupić ;) :DE tam :D. Zizo jest slaby :), nie to co kiedys (France98). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 100mln euro, to dużo kaaaasyyyy, za tą kasę bym se kupił suuuuuuuuuuuper kompa i nawet by mi na jakąś pizzę zostało (może na dwie) :lol: teraz tak na serio: i tak Raula niekupią, bo ten koleś niejest do sprzedania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Zidane to teraz najlepszy piłkarz świata (jedyny gracz $realu, którego lubię i szanuję, no może jeszcze Cassillas jest ok). Raul jest symbolem realu i głównie z tego względu jest nie do sprzedania (czy jak ktoś się nazywa Blanco to mógłby grać gdzie indziej ;)). Pod względem piłkarskim to dla mnie on jest co najwyżej b.dobry, ale nie jakiś fantastyczny. Jako mediapunta to lepszy jest od niego Zidane bardzo daleko wchodzący (choć on gra także z tyłu), jako kreatywny napastnik to lepszy jest Ronaldo, który potrafi nie tylko strzelać, ale i podać, a jako egzekutor to zdecydowanie Inzaghi z Milanu jest duuużo lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 100mln euro, to dużo kaaaasyyyy, za tą kasę bym se kupił suuuuuuuuuuuper kompa i nawet by mi na jakąś pizzę zostało (może na dwie) :lol: teraz tak na serio: i tak Raula niekupią, bo ten koleś niejest do sprzedania. To samo mówili o Beckhamie w Manchesterze - kasa zrobiła swoje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 hahaha taaaa raul raul raul raul raul dziecko realu :D ;) za 100mln euro to ja juz bym dawno podpisywal kontrakt. ja niemoge co w nim jest tak fenomenalnego :/ . zgadzam sie z mikaelus moze zly niejest ale napewno niejakis fenomen jest masa zawodnikow lepsza odniego i duzo tansza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 http://sport.onet.pl/774018,wiadomosci.html zobaczymy czy rusek sie szarpnie na 180 mln? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Ja wątpie, żeby oni mieli 100mln euro, a co dopiero 1800mln! :lol: . Ten rusek to jakiś jest %^(^% . Na jego miejscu taką kase (jeśli ją ma) zainwestowął bym w więcej zawodników bo sam Raul meczu nie wygra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Abramowicz to jest miliarder, więc tyle kasy to dla niego też niezbyt dużo. Zwłaszcza teraz kiedy jego Sibnieft miał się połączyć z Jukosem tworząc największy koncern wydobywający ropę w Rosji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Ja wątpie, żeby oni mieli 100mln euro, a co dopiero 1800mln! :lol: . Ten rusek to jakiś jest %^(^% . Na jego miejscu taką kase (jeśli ją ma) zainwestowął bym w więcej zawodników bo sam Raul meczu nie wygra.swieta prawda za tyle forsy kupili by conajmniej 4 swiatowej klasy zawodnikow.(100mln $ ofkorz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Raul jest wart tak na oko ;) z 20-30 mln euro (dla realu jest jednak bezceny). Ja bym proponował raczej Zidane'a wykupić ;) :D 20-30 ?!? chyba zartujesz raul to w tej chwili najlpeszy napastnik na swiecie malo tego jest jeszcze mlody... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Raul jest wart tak na oko ;) z 20-30 mln euro (dla realu jest jednak bezceny). Ja bym proponował raczej Zidane'a wykupić ;) :D 20-30 ?!? chyba zartujesz raul to w tej chwili najlpeszy napastnik na swiecie malo tego jest jeszcze mlody... Buahahahahahahaha... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Raul jest wart tak na oko ;) z 20-30 mln euro (dla realu jest jednak bezceny). Ja bym proponował raczej Zidane'a wykupić ;) :D 20-30 ?!? chyba zartujesz raul to w tej chwili najlpeszy napastnik na swiecie malo tego jest jeszcze mlody... L :lol: L Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Ja myśle, że w tej chwili nie ma najlepszego napastnika na świecie, jest dużo napastników z najwyższej półki, ale ŻADEN nie jest najlepszy grają na identycznym poziomie. Dla mnie osobiście Roberto Carlos jest świetnym graczem, koleś wymiata, potrafi biegać od jednej bramki do drugiej (przez cały mecz) i jeszcze gole strzela (i to jakie z 20m). Dlaczego nikt go niedocenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Dla mnie najlepszym napastnikiem świata jest w tej chwili Henry. On potrafi zrobić z piłką fantastyczne rzeczy i nie tylko strzela bramki, ale potrafi też piękną akcję rozegrać. Bardzo lubię też v.Nistelrooya - on potrafi sam rozwalić całą obronę przeciwnika... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 nie bardzo rozumiem czemu wszyscy wysmaili moj poglad 8O to, ze niektorzy mysla maja inne zdanie nie znaczy, ze musze sie myslic ja je*ie pie*oloni znawcy sie znalezli jak ja tego nie nawidze, znowu przekonuje sie czemu pilka w Polsce jest na takim poziomie, to dlatego, ze mamy za duzo "znawcow" tej dyscypliny ja nie moge van nisterloy ??? to dla mnie drewniak, ktory tylko nozke potrafi dolozyc, henry ?? po ogladnieciu pucharu konfederacji jeszcze bardziej utwierdzilem sie w przekonaniu, ze to sep jakich malo, sepil sie na kazda bramke, mogl nie raz podac do lepiej ustawionych kolegow, ale nie co tam lepiej sie posepic i spieprzyc... bedac obiektywnym dla mnie nie ma lepszego niz raul :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Raul przy Henrym to jest niewinna kukiełka. Co, obejrzałeś dwa mecze i już głosisz brednie??? Van Nistelrooy jest bardzo szybki -> choćby mecz z Fulham na Old Trafford, gdzie przebiegł z piłką 40m, mijając 4 obrońców i kompletnie zmylił bramkarza, albo mecz z realem, gdzie rozbijał kompletnie całą obronę. Henry potrafi rozegrać takie akcje z Wiltordem, że $real się chowa i tylko Zidane swoimi zagraniami ratuje sytuację. Raul natomiast cały czas coś usiłuje, ale nie za bardzo mu wychodzi. Jest absolutnie niekreatywny i jedyna pozycja, na której się sprawdza to egzekucja w polu karnym (po wynikach widać, że nie jest tu również jakimś asem), więc nie wal głupot. Raul to jest tylko dziecko realu (choć właściwie Athletico tylko, że Jesus Gil zamknął szkółki młodzieżowe i Blanco się przeniósł) dzięki, któremu zyskał swoją pozycję jako piłkarz. Jest to dobry, momentami b.dobry piłkarz, ale nie jest to żaden fenomen, a swoją pozycję jakiejś mega-gwiazdy zawdzięcza tylko pozycji drużyny, w której gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Raul przy Henrym to jest niewinna kukiełka. Co, obejrzałeś dwa mecze i już głosisz brednie??? Van Nistelrooy jest bardzo szybki -> choćby mecz z Fulham na Old Trafford, gdzie przebiegł z piłką 40m, mijając 4 obrońców i kompletnie zmylił bramkarza, albo mecz z realem, gdzie rozbijał kompletnie całą obronę. Henry potrafi rozegrać takie akcje z Wiltordem, że $real się chowa i tylko Zidane swoimi zagraniami ratuje sytuację. Raul natomiast cały czas coś usiłuje, ale nie za bardzo mu wychodzi. Jest absolutnie niekreatywny i jedyna pozycja, na której się sprawdza to egzekucja w polu karnym (po wynikach widać, że nie jest tu również jakimś asem), więc nie wal głupot. Raul to jest tylko dziecko realu (choć właściwie Athletico tylko, że Jesus Gil zamknął szkółki młodzieżowe i Blanco się przeniósł) dzięki, któremu zyskał swoją pozycję jako piłkarz. Jest to dobry, momentami b.dobry piłkarz, ale nie jest to żaden fenomen, a swoją pozycję jakiejś mega-gwiazdy zawdzięcza tylko pozycji drużyny, w której gra. hmmm widze, ze mamy calkiem inne zdanie :| no trudno mi sie wydaje, ze kompletnie nie masz racji, a Tobie zupelnie odwrotnie no trudno... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 nie bardzo rozumiem czemu wszyscy wysmaili moj poglad 8O to, ze niektorzy mysla maja inne zdanie nie znaczy, ze musze sie myslic ja je*ie pie*oloni znawcy sie znalezli jak ja tego nie nawidze, znowu przekonuje sie czemu pilka w Polsce jest na takim poziomie, to dlatego, ze mamy za duzo "znawcow" tej dyscypliny ja nie moge van nisterloy ??? to dla mnie drewniak, ktory tylko nozke potrafi dolozyc, henry ?? po ogladnieciu pucharu konfederacji jeszcze bardziej utwierdzilem sie w przekonaniu, ze to sep jakich malo, sepil sie na kazda bramke, mogl nie raz podac do lepiej ustawionych kolegow, ale nie co tam lepiej sie posepic i spieprzyc... bedac obiektywnym dla mnie nie ma lepszego niz raul :) Twoja opinia o Henrym pokazuje jaki z ciebie znawca piłki. Wypowiadając opinie na temat tego zawodnika nie zadałeś sobie trudu, aby sprawdzić jego statystyki. W TV pokazali mecz no i już dajesz opinie: "sep jakich malo, sepil sie na kazda bramke". Jeżeli jest tak jak mówisz to wytłumacz mi dlaczego Henry w sezonie 2002-2003 miał 20 asyst, przy 24 bramkach (są to wyniki tylko z Premieship nie obejmujące pucharów). Popracuj troche nad swoim obiektywizmem :wink: . Zresztą czy porównania piłkarzy mogą być tak do końca obiektywne :) . Raula bardzo cenie ale w tym sezonie Henry pokazał i zrobił więcej dla swojej drużyny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 no ta musze przyznac, ze nie bylem w pelni obiektywny :D, ale bylem mocno wkurzony wtedy ( bynajmniej nie przez to, ze ktos mial inne zdanie ) no, ale coz widzialem juz nie raz henry'ego w akcji czy to LM czy PL jakos mi nie zaimponowal umiejetnosciami :roll: musze jednak stwierdzic, ze jest cholernie szybki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...