Slayer Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Pare godzin temu zachciało mi się zainstalować ME. Zrobiłem partycje Fat 32, poformatowałem co trzeba itp......instaluję ME.......a ten sk....się pyta, czy wyżucić stare pliki suystemowe- daję Tak....i ch..... :evil: Zaczął mi formatować dysk (CAŁY-wyj....mi wszystkie 4 partycje)....Nic nie dało się odzyskać k..... :evil: :evil: Pierwszy raz coś takiego mi sie zdarzyło :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O Współczucia... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu - dlatego ja nie bawie sie w windy - mam tylko 2000 i puki cos lepszego nie zrobia to nic innego nie bede instalowal - mialem kiedy xp ale sie przejechalem na tym gownie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 To jest urok windowsa ME ! Zdala od tego shitu ... zdala ! A probowales jakiegos programu do odzyskiwania danych ? Jest duzo narzedzi tego typu ale nie pamietam ich nazw (na szczescie nie musialem korzystac) ale cos kojarze ze byl jakis dobry w pakiecie nortona ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Ja miałem ME raz w życiu i po 2 tygodniach miałem rozwalonego kompa. Oczywiście super-hiper nowoczesny system zabezpieczeń Win ME nie działał. Wszystko poszło się jebać.... :evil: Tylko 2k! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 ME to same problemy. Tylko 2000 lub XP. Zawsze staraj sie przezucac najwazniejsze dane na inny HD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu - dlatego ja nie bawie sie w windy - mam tylko 2000 i puki cos lepszego nie zrobia to nic innego nie bede instalowal - mialem kiedy xp ale sie przejechalem na tym gownieA co konkretnie sie stalo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Moje kondolencje. Ja mam 4.10.2222, i jeszcze mnie ten OS nie zawiodl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 mialem kiedy xp ale sie przejechalem na tym gownieTzn? Co sie stalo? Ja mam XP juz dluuuuugo i jeszcze sie nie przejechalem 8O 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 mialem kiedy xp ale sie przejechalem na tym gownieTzn? Co sie stalo? Ja mam XP juz dluuuuugo i jeszcze sie nie przejechalem 8O 8)hmmmm w takim razie chyba odpalasz na nim tylko kalkulator i painta u mnie systemy sie czesto sypia bo duzo grzebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 hmmmm w takim razie chyba odpalasz na nim tylko kalkulator i painta u mnie systemy sie czesto sypia bo duzo grzebieTo nie ruszaj jak nie umisz :lol: :P :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 No i co że Ci się formatował. Przecież przez 99% komp z danymi nie robi, dobiero jak jest 100 % jest CIACH, i nima. Może coś źle zrozumiałem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 No i co że Ci się formatował. Przecież przez 99% komp z danymi nie robi, dobiero jak jest 100 % jest CIACH, i nima. Może coś źle zrozumiałem? Przed formatowaniem winzgroza usunęła wszystkie partycje 8O W ten sposób po rozwaleniu FAT z danych zostaje sieczka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 scioagnij z netu EasyRecovery Professional Edition odzyskuje jakies 95% danych nawet po umyslnym formacie ( sprawdzalem :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 No i co że Ci się formatował. Przecież przez 99% komp z danymi nie robi, dobiero jak jest 100 % jest CIACH, i nima. Może coś źle zrozumiałem? Przed formatowaniem winzgroza usunęła wszystkie partycje 8O W ten sposób po rozwaleniu FAT z danych zostaje sieczka. Dokładnie :evil: A, że miałem 3 na 4 partycje na NTFS, a winda ME zaczęła formatować na FAT 32, to na serio- nie było co zbierać :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 scioagnij z netu EasyRecovery Professional Edition odzyskuje jakies 95% danych nawet po umyslnym formacie ( sprawdzalem :lol: ) Potwierdzam, właśnie odzyskałem kumplowi 60GB filmów, filmików, mp3 - prawie cały jego majątek odzyskany. Nie wiem co namieszał ale też zniknęły mu wszystkie partycje. Więc spokojnie Slayer, jeszcze nie wszystko stracone... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 hmmmm w takim razie chyba odpalasz na nim tylko kalkulator i painta u mnie systemy sie czesto sypia bo duzo grzebieTo nie ruszaj jak nie umisz :lol: :P :wink:ja mam tez xp i jakos nic mi sienie dzieje :) chociaz zastanawiam sie nad przesiadka na 2k + sp4 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 eee tam gadacie, ze ME syf. ja mialem go ponad rok na starym sprzecie i chodzil wporzo, wcale duzo sie nie qwieszal i imho ten system jest o wiele lepszy niz 98. ale kazdy uwaza jak uwaza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 od 98 to moze i tak, ale 98 nie ma startu do nowoczensych systemwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 98SE jest duuuuuuuuuuuuużo lepszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 U mnie 98 wogóle nie chce działać poprawnie- już o tym pisałem :( PS- ten program znajdował mi jak na razie same śmieci...k.....z pare dni mi zajmie skan tych 120 GB :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sedah Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Ja miałem ME raz w życiu i po 2 tygodniach miałem rozwalonego kompa.To chyba ja jestem rekordzista. Takze mialem ME raz w zyciu, cale hmmm... 10 minut :D. Jakos sie nie spodobal, ponowny format i powrot do sprawdzonego 98SE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 eee tam gadacie, ze ME syf. ja mialem go ponad rok na starym sprzecie i chodzil wporzo, wcale duzo sie nie qwieszal i imho ten system jest o wiele lepszy niz 98. ale kazdy uwaza jak uwaza.zgadzam sie !! ja nawet go mialem dluzej i takze sie nie wieszal ;) i wole ME od 98SE !! ale i tak siedze na xp :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 mialem ME przez kilka miesiecy i jakos dzialal... wieszal sie czesto tylko :D a teraz xpek i jakos nie chce zmieniac na nic innego (z windowsow raczej nie ma nic lepszego - ewentualnie 2k) a w linuxy nie chce mi sie bawic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 U mnie 98 wogóle nie chce działać poprawnie- już o tym pisałem :( PS- ten program znajdował mi jak na razie same śmieci...k.....z pare dni mi zajmie skan tych 120 GB :? Cudów nie ma, to musi potrwać. Mnie skanowało dysk 60 GB jakieś 6-7 godzin, zostaw to po prostu na noc. Nazwy plików i folderów mogą być zmienione, nie potrafi też odtworzyć polskch liter w nazwach plików. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 ta winda to shit i tyle, łopata i do rrowu, na szczęście nigdy jej nie miałem, cały czas jechałem na 2k a teraz testuje sobie xp i zobaczę jak się bedzie sprawował Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...