SZTANGIEL Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 nie wiem co jest grane.biegam po stronkach a uzycie proca cały czas jest 100% zmieniłem ustawienia na default i ciagle to samo??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Jaki system? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 windows xp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Zobacz w menedzerze urządzeń co dokładnie korzysta tak z proca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThRuSt Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 moze wystarczy reinstall windy 8) jak to nie pomoze to nie wiem :? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Zobacz w menedzerze urządzeń co dokładnie korzysta tak z proca.nie wiem jak to sprawdzic :oops: nie chce reinstalowac windy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 sprawdz czy nie masz uruchomioneog jakiegos programu w tle co tak bardzo proca obciaza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Moze masz jakis program wlaczony w tle ... pewnie jakis agent ci sie zaistalowal i kombinuje cos u ciebie na kompie :) sprawdz kompa Ad-aware lub innym tego typu ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 wszystko wyłączone tylko net chodzi.juz kilka dni temu to miałem ale nagle wróciło do normy a teraz znów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Zobacz w menedzerze urządzeń co dokładnie korzysta tak z proca.nie wiem jak to sprawdzic :oops: nie chce reinstalowac windy Co ja napisalem. Chodziło mi o menedzer zadań. ALT+CTRL+DEL lub wybrac z menu podręcznego paska zadań. Uzycie jest na zakładce procesy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 a nie uzywasz przypadkiem jakiegos softcoolera :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 CoolSRV.exe 99% zre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 cpucool miałem włączone chłodzenie...jest ok ale dlaczego było takie uzycie proca? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 cpucool miałem włączone chłodzenie...jest ok ale dlaczego było takie uzycie proca? no i mamy winowajce,cpucool wlasnie poprzez swoje dzialanie majace na celu programowe schladzenie procka ,powoduje 100% obciazenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 no to jaki w tym sens...ma chłodzic proca ale obciaza go a ten automatycznie bardziej sie grzeje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 no to jaki w tym sens...ma chłodzic proca ale obciaza go a ten automatycznie bardziej sie grzeje a zauwazyles ze temperatura na procku Ci spada z tym cpucool'em,czy bez roznicy :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 zobaczyłem ze cos nie tak z powodu temperatury 45* przy buszowaniu po www , normalnie mam 33* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 zobaczyłem ze cos nie tak z powodu temperatury 45* przy buszowaniu po www , normalnie mam 33* odinstaluj tego cpucool'a i bedzie po problemie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 juz własnie to zrobiłem.dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 no to jaki w tym sens...ma chłodzic proca ale obciaza go a ten automatycznie bardziej sie grzejeNie... on go schladza, tylko windows zle wykrywa to schladzanie jako zuzycie procka, w rzeczywistosci nie jest on uzywany w 100%. Przeczytalbys FAQ to CPUCool to bys wiedzial.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 no to jaki w tym sens...ma chłodzic proca ale obciaza go a ten automatycznie bardziej sie grzejeNie... on go schladza, tylko windows zle wykrywa to schladzanie jako zuzycie procka, w rzeczywistosci nie jest on uzywany w 100%. Przeczytalbys FAQ to CPUCool to bys wiedzial.. Windows wszystko wykrywa bardzo dobrze :lol: Procesor JEST Uzywany w 100% Nie wiem jak to jest opisane w FAQ, wiem natomiast ze CPUCool na pewno schladza procesor, wykorzystuje go najbardziej przy zaznaczeniu opcji Alternate Cooling i Athlon Forced Cooling, procesor w momencie schładzania jest wykorzystywany w 100%, np film wówczas zostanie przerwany na ułamek sekundy (efekt jakby przycinania). Polega to na wykonaniu operacji HLT czyli calkowitego wstrzymania pracy, windows wykrywa obciazenie w 100% bo procesor jest obciazony w 100% a mianowicie poleceniem HLT :-) czyli nic nie robieniem :-) Po prostu zatrzymanie pracy jest odbierane przez miernik systemowy jako 100% obciazenie i w rzeczy samej tak jest. CPUCooling jest bardzo przydatny i np w starych Thunderbirdach mialem przypadek proca z chlodzeniem z celka 1 GHz bylo bardzo slabe i proc dochodzil do 63C (w dotyku radiator parzyl) co prowadzilo do zwiech, zastosowanie CPUCool'a wprowadzilo wlasnie ten drazniacy defekt, ale temperatura spadla do 36C (radiator byl zimny w dotyku) a wiec sa to roznice ogromne dochodzace do 30 stopni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...