bandit Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Potrzebuje tej łatki o której było głośno w telewizji chodzi o wejscie hakerów do systemu tą łatkę napisali informatycy bodajże z Poznania I właśnie skad moge ja sciagnać EW.linki proszę Plizz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Tej łatki nie napisali informatycy z Poznania tylko z microsoftu, a liniki do niej były na www.benchmark.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 poszukaj na stronie microsoftu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Windows Update - masz w starcie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Też słyszałem o tym w TV, śmiać mi się chciało gdy mówili o tych milionach nie świadomych niebezpieczeństwa użytkownikach, odrazu pomyślałem o swojej matce i siostrze które godziny na czatach przesiadują i nie mają zielonego pojęcia o necie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...