GenghisKhan Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 genghiskhan , z nagrywarkami LG nie ma problemów. To CD-ROMy LG sie waliły. Więc nie wyciągaj wniosków o danym sprzęcie na podstawie innego.chodzilo mi o CD :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 jakos tak mam uprzedzenie do firmy ktora produkuje na tajwanie wszystko od paluszkow do klimatyzatorow - wiec sory Sory ale dziwny jesteś, przecierz wiekszoć sprzętu elektronicznego jest produkowana na Taiwanie.Napewno w domu masz wiel urządzeń z napisem Made in Taiwan.Made in Taiwan nie zawsze musi oznaczać tandete,wiele firm tam produkuje sprzęt elektroniczny ze względu na tanią siłe roboczą ale technologie są opracowywane gdzie indziej,często jest tak że produkt jest w 90% produkowany w Niemczech a następnie wysyłany na Taiwan czy gdzies indziej po to żeby zamknąć go w obudowe,poskręcać itp.A zobacz na procesorze AMD pisze Assembled in Malaysia i go masz w kompie.HEHE!!! nie zrozumiales aluzji 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Zrozumiałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 buahahaha bardzo mi sie to podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...