[PL]LUKa Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Zakladalem dzis ledy do klawy (dzialaja 8) ) no ale oderwalem kabelki z plytki drukowanej moja kalwiatura to BTC 8110W sam tam 4 kablki czerwony, bialy, zielony i zolty jezeli ktos ma taka klawe moglby mi poweidziec w jakiej kolejnosci mam je przylutowac?? bardzo dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 hehe trzeba bylo narysowac poloczenie :) abo zapamiatac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[PL]LUKa Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Kto by pomyslal ze sie urwie :D co jest nikt nie ma takiej klawy?? czy szkoda rozbierac??:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 LUKa"]Kto by pomyslal ze sie urwiety powinienes profilaktycznie to zrobic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[PL]LUKa Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Madry polak po szkodzie w kazdym razie czekam na pomoc i bede wdzieczny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 A metodą prób i błędów?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 masz tylko 24 możliwości :) A jaka jest kolejność z drugiej strony kabla?? rozłóż wtyczkę i będzie miał ułatwione zadanie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[PL]LUKa Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 A metodą prób i błędów?? Niestety tak nie moge zrobic bo moge wykopcic scalaka z plytki :/ masz tylko 24 możliwości mozliwosci mam 16 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Witam! Sam gdy zmienialem diody w klawie to przy pierwszej diodzie zerwal mi sie jeden kabelek i wtedy dla przestrogi zapisalem sobie kolejnosc. No ale ja mam z lekka :) inny klwaesyn -A4tech KeyEasy!!! i do tego inne kolory kabelkow:( Ale moze cos Ci to pomoze 8) V-brazowy C-zolty D-czerwony G-bialy pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[PL]LUKa Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Dzieki zygi jednak nie bede ryzykowal czekam na kogos kto ma taka klawiature jak ja i bedzie chetny ja rozebrac i podac kolejnosc a jak nie to bedzie jechac po nastepna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Szukajac nazwy twojej klawy "8110w znalazlem na forum ten post : http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=202...highlight=8110w I taka klawe jak ty ma "forest kila zbila" . Zapytaj sie go jak ma podlaczane te kable. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...