uff...AR Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 imho jesli uda ci sie usunac widoczne slady nadpalenia to oczywiscie ze warto jesli nie - coz mozesz liczyc na szczescie albo niedopatrzenie. szanse sa znikome ale w sumie to nic nie masz do staracenia. ja bym sprobowal usunac najpierw stickery (poszukaj, bylo na forum jak to robic zeby ich nie uszkodzic), pozniej zafundowal procowi calonacna kompiel w czyms co lekko sie wgryzie w ta spalenizne a pozniej poszorowal. jesli widoczne jest duze wybrzuszenie to potraktowac to mechanicznie :twisted: to sa moje przypuszczenia bo nigdy czegos takiego nie robilem, ale badzmy szczerzy - probowac mozesz wszystkiego, jemu i tak wszystko jedno, swiec panie nad jego dusza :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Spróbować zawsze można . Podobno najwazniejsze aby jądro nie było ukruszone. Tak mnie poinformowano gdy oddawałem swojego na reklamację. Wszystkie inne AMD wymienia na nowe bo chyba nie są w stanie do końca sprawdzić co było przyczyną uszkodzenia. W przypadku ukruszenia sprawa jest jednoznaczna. Powodzenia. BTW - FR2 jest bardzo fajny i chwalę go sobie po wymianie z xDreama. Temperatura mi spadła o około 4-5 stopni a do tego jest dużo ciszej ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 duzo zalezy jeszcze od wentylacji obudowy no chyba ze lewa sciana zdjeta Racja. Na 2x80mm z tyłu nadmuch mam 36C a na 1nadmuch z przodu , drugi wciąga z tyłu mam 40 :| 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...